(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme toimistosihteeriä vakinaiseen tehtävään 10.9.2018 alkaen.

Työhön kuuluvat toimistosihteerin monipuoliset tehtävät toimistopalvelun toimistossa 2, joka antaa hallinnollisia sihteeripalveluja perhe- ja sosiaalipalvelujen lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys -yksikön alaisuudessa toimivalle lännen perheneuvolan työryhmälle.

Työtehtävä sisältää monipuolisia toimistotöitä mm. talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon tehtäviä, osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, virka- ja työsopimusten valmistelussa avustamista, eri sähköisten järjestelmien oikeuksien ja tunnuksien ylläpitoa ja päivittämisestä sekä kokoussihteerinä toimimista.

Lisäksi tehtävään kuuluu perheneuvolan asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä mm. asiakkaiden ja yhteistyökumppanien ohjausta ja asiakasaikojen peruutusten vastaanottamista sekä tiedon välitystä, asiakkaiden ja yhteistyötahojen potilasasiakirjapyynnöt, lähetteiden kirjausta sanelusta SHL Effica -ohjelmaan ym.

Pääasiallisesti käytössämme olevat käyttöjärjestelmät ovat mm. AHJO, Baswaren tuoteperheeseen kuuluvat BIP ja KOSTI, Microsoft Office -ohjelmat, Effica YPH, eHijat, eRekry, eTaika, Flexim työajanseuranta, HR-työpöytä, iStore-tilausjärjestelmä ja M2 Blue.

Jos sinusta tuntuu, että olet etsimämme henkilö, käythän jättämässä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto (esim. merkonomi) tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


Tehtävässä vaaditaan itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, paineensieto- ja organisointikykyä ja kykyä työskennellä tiimimäisesti sekä halua oppia uutta. Arvostamme joustavuutta, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.