(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Nousiaisten seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Nousiaisten seurakunta hakee toimistosihteeriä vastaamaan kirkkoherranviraston toimistotehtävistä.

Sihteeriltä odotamme soveltuvaa, vähintään opisto- tai AMK-tason koulutusta tai vastaavaa osaamista ja työkokemusta. Eduksi katsotaan perehtyneisyys seurakunnan tai muun julkisyhteisön hallintoon. Viestintäosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta asiakaspalvelusta.

Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KirVESTES 402). Tehtävä on osa-aikainen, 60% / 3 päivää viikossa. Tehtävään valitun tulee olla ev.lut. kirkon jäsen ja hänen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta. Tehtävä tulee vastaanottaa 1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haastattelu järjestetään 8.8. iltapäivällä tai illalla.

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa keskiviikkoon 1.8.2018 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Nousiaisten seurakunta, Pappilantie 23, 21270 Nousiainen (kuoreen merkintä ”Toimistosihteeri”) tai sähköpostilla osoitteeseen nousiainen.seurakunta@evl.fi. Ansioluetteloon pyydetään liittämään kahden suosittelijan yhteystiedot.