(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Haemme Helsingin Itä-Pasilassa sijaitsevaan toimistoomme

TOIMISTOSIHTEERIÄ

järjestöyksikköön 1.8. alkaen tai sopimuksen mukaan.

TOIMISTOSIHTEERIN tehtävinä ovat Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiö – OKKA-säätiö sr:n (okka-saatio.com) sihteeritehtävät mm. kokousten, messujen ja koulutusten käytännön järjestelyt, kokousasiakirjojen laadinta, nettisivujen päivitys, apurahahakuprosessiin osallistuminen ja tieteellisen tekstin oikolukeminen sekä lisäksi osittain OAJ:n jäsensihteerin tehtävät.

TYÖSSÄSI menestyt, kun sinulla on tehtävään soveltuva kou- lutus ja hallitset toimisto-ohjelmien ja nykyaikaisten viestintävälineiden käytön hyvin. Kokemus järjestö-, säätiö- ja yhdis- tystoiminnasta sekä jäsenrekisterin hoidosta on eduksesi. Tehtäväsi vaatii organisointikykyä, oma-aloitteellisuutta ja huolellisuutta sekä erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Olet luonteeltasi positiivinen, luotettava ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmän jäsenenä.

LISÄTIETOJA: Järjestöpäällikkö Kaj Raiskio, kaj.raiskio@oaj.fi tai 050 413 5948.

TARJOAMME mielenkiintoisen tehtävän, vireän työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot.

HAKEMUKSET palkkatoivomuksin ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 20.4. klo 16 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajistolle rekrytointi@oaj.fi. Otsikkoon merkintä ”toimistosihteeri”.