(Poistunut julkaisusta)

TOIMISTOSIHTEERI
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Etsimme nyt Lumon Suomi Oy:n kasvun vahvistukseksi ahkeraa ja tavoitteellista

TOIMISTOSIHTEERIÄ Kouvolaan.

Toimistosihteerinä vastaat parvekelasitushuoltoja hoitavan liiketoimintayksikön (Myynticenter) hallinnollisista toimistotöistä. Työskentelet osana 5 lumonilaisen toimistosihteeri-tiimiä tiiviissä yhteistyössä Kouvolassa sijaitsevan Myynticenterin kanssa.

Työaikasi on pääsääntöisesti ma-pe klo 8:00-16:00.

Työtehtäviisi kuuluu

  • Asiakaslaskutus
  • Varastoinventaarion koordinointi
  • Muut hallinnolliset toimistotyöt

Tärkeintä tehtävässä menestymisessä on oikea asenne, into ja halu olla yksi lumonilaisista, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen, tarkka ja pitkäjänteinen. Et pelkää rutiiniluontoisia tehtäviä ja sinulla on kiinnostus kehittää toimintatapojamme eteenpäin. Onnistuminen työtehtävässä edellyttää kykyä työskennellä tietojärjestelmien, kuten Microsoft Dynamics Ax parissa, sekä kykyä ymmärtää perusteet yrityksen talouden prosesseista. Aiempi kokemus taloushallinnon työtehtävistä sekä soveltuva ammatillinen tutkinto katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme sinulle määräaikasen työsuhteen vuoden 2018 loppuun saakka kansainvälisessä ja kasvavassa perheyrityksessä, mielenkiintoisen tehtäväkentän ja ajanmukaiset työskentelytavat. Tukenasi on mukava työyhteisö, joka koostuu alan ammattilaisista. Isona työnantajana Lumon mahdollistaa monipuolisia kehittymismahdollisuuksia ja urapolkuja! Myös henkilöstömme työtyytyväisyys on huippuluokkaa!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, rekisteröi itsesi hakijaksi ja hae tätä tehtävää 25.2.2018 mennessä osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi.

Nyt kannattaa olla nopea, sillä työn saa aloittaa heti, ja paikka täytetään välittömästi sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja: Business Controller Reijo Peltokangas p. 040 9313 468 tai Reijo.Peltokangas@lumon.fi