(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Etsimme kiinteistöhuollon alalla toimivalle asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä toimistosihteeriä kokoaikaiseen tehtävään. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu asiakaspuheluihin vastaaminen ja asiakkaiden palveleminen kiinteistöhuollon asioissa sekä näihin liittyvien toimenpiteiden kirjaaminen toiminnanohjausjärjestelmään. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat mm. tiedotteiden tekeminen ja lähettäminen, erilaisten listojen sekä tarjousten tekeminen ja muita yleisiä toimistotehtäviä.

Toivomme sinulta

Toivomme sinun olevan hyvin hoidetusta asiakaspalvelusta motivaatiota saava ja toimiston työtehtävissä viihtyvä käytännön osaaja. Työ on ajoittain hektistä ja toivomme, että olet paineensietokykyinen ja sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja osaat organisoida ja hoitaa työtehtävät tärkeysjärjestyksessä. Työtavoiltasi olet tarkka, reippaasti asioihin tarttuva ja osaat kohdata asiat asioina. Toivomme, että sinulla on sujuvat it-taidot ja opit helposti uudet järjestelmät. Englannin kielen osaamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työtehtävän pienessä ja hyvän hengen omaavassa työyhteisössä. Työaika on toimistotyöaika arkisin klo 8-16.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.6.2019 mennessä kohdistamalla hakusi tähän tehtävään Kaislanet-palvelussamme osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi