(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri (talous/markkinointi), Kotilaakso Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Asiakkaamme Kotilaakso Oy on tamperelainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1947. Yritys harjoittaa siivoustuotteiden valmistusta, maahantuontia ja tukkukauppaa. Tämän lisäksi vakiintuneisiin tuoteryhmiin kuuluu pyykinhuoltoon, pienrautaan ja kodinsisustukseen liittyviä tuoteperheitä. 


Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista

TOIMISTOSIHTEERIÄ (talous/markkinointi)

vakituiseen työsuhteeseen.


Toimistosihteerinä työskentelet monipuolisissa työtehtävissä vastaten mm. asiakasyrityksemme taloushallinnon eri osa-alueista, kuten osto- ja myyntireskontrasta sekä ulkomaanmaksuista. Osaamisestasi riippuen työnkuvaasi voi sisältyä myös erilaisia asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin tehtäviä, kuten graafisten materiaalien suunnittelua ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa. 

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja muista toimistotöistä, logistiikka-alan tuntemusta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Eduksi katsomme markkinointiosaamisen, materiaalituntemuksen sekä kokemuksen tuontitullauksesta ja muista tukkukaupan ja/tai valmistuksen toimialoista. Työotteesi on itseohjautuva ja järjestelmällinen - kykenet pitämään käsissäsi monta lankaa samanaikaisesti. Omaat lisäksi luontaista halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi. 

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään niin itseäsi kuin yrityksen toimintaakin. Menestyksesi tueksi saat ammattitaitoisen, aktiivisen ja mukavan työyhteisön kannustuksen. 

Työsuhde voi työnkuvan laajuudesta ja osaamisestasi riippuen olla joko osa- tai kokopäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana, palkkaus on neuvoteltavissa aikaisempi kokemuksesi huomioiden.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta 8.11. mennessä.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=600

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Nina Koskinen, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.