(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri, osa-aikainen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 21.11.2018 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 19.11.2018  kello 16:00
Erityisasuminen, Simontie 5 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut
Työavain 2-674-18

Haemme toimistosihteeriä vanhusten ja vammaisten erityisasumiseen Vantaalle. 

Haemme toimistosihteeriä osa-aikaiseen tehtävään 21.11.2018 – 31.12.2019 vanhus- ja vammaispalvelujen erityisasumiseen Vantaalle. 

Toimistosihteerin työnkuvaan kuuluu monipuoliset toimistotyön ja taloushallintoon liittyvät tehtävät, kuten ostolaskujen asiatarkastus, tilinpitotehtävät, kuukausittainen toiminnan raportointi sekä seuranta ja arkistointi. Lisäksi työtehtäviin kuuluu yhteydenpito palveluntuottajiin, tiedottaminen ja kokoussihteerinä toimiminen. 

Odotamme sinulta laaja-alaista toimistotehtävien osaamista, hyviä atk-järjestelmien käyttövalmiuksia sekä yhteistyö- ja organisointitaitoja. Arvostamme kykyä hallita nopeasti muuttuvia tilanteita, oma-aloitteista työskentelyotetta sekä huolellisuutta ja vastuuntuntoista asennetta. Toivomme löytävämme joukkoomme innostuneen, ripeän ja vastuullisen toimistotyön ammattilaisen.

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista sekä lyhytaikaisia kuntoutusjaksoja. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asiakkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Haluamme Erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja toivomme myös uudelta työntekijällämme intoa palvelujemme kehittämiseen. Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

  • Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaan_hoiva
  • Facebookissa Hoiva-asumisen palvelut, Vantaan kaupunki
  • Instragramissa Vantaan Hoiva-asuminen
  • blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/
  • Youtubessa: https://youtu.be/Ifbdad3DPI8

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min / vko, 50% työaika.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).