(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri maahanmuuttajapalveluihin
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Maahanmuuttajapalvelut

Vernissakatu 6, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2020 - 


Maahanmuuttajapalvelujen tehtävänä on tarjota vastaanottopalvelut Vantaalle muuttaville kansainvälistä suojelua saaville pakolaisille, ent. NL-alueelta muuttaville paluumuuttajille, ihmiskaupan uhreille ja Vantaalla oleskeleville paperittomille. Yksikön alaisuudessa toimii 7-paikkainen perheryhmäkoti alaikäisinä ilman huoltajaa maahan tulleille lapsille. Lisäksi yksikkö huolehtii 18-20 -ikäisten ilman huoltajaa maahan tulleiden jälkihuoltopalveluista.                             

Haemme Maahanmuuttajapalveluihin yhteistyötaitoista ja palveluhenkistä moniosaajaa täydentämään  joukkoamme. Työtehtävät ovat moninaiset ja työskentelet toisen toimistosihteerin työparina hieman erillisin tehtäväkuvin, mutta siten, että tarvittaessa sijaistatte toisianne. 

Työtehtäviin kuuluu asiakasrekisterien ylläpito ja niiden päivitykset sekä tilastojen ja taulukoiden laadintaa. Työtehtäviin sisältyy  etuuskäsittelijän tehtävät mm.:  alkuavustukset, pakolaisten paluumuuttoavustukset, paperittominen taloudellinen tuki.  Lisäksi laskutuksiin liittyviä tehtäviä, arkistointia, Apotti-tietojärjestelmään asiakirjojen skannausta ja tallentamista sekä tarvittaessa IT- tukihenkilönä toimiminen ja sosiaalisen median päivitykset. 

Arvostamme palveluhenkisyyttä, nopeaa reagointia, oma-aloitteellisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työmme on välillä hektistä ja nopeatempoista. Tehtävässä auttaa kyky priorisoida työtehtäviä ja hyvät tietotekniset taidot. 

Tuo meille osaamisesi ja ideasi.  Maahanmuuttajapalveluissa on moniammatillinen ja -etninen työyhteisö ja meillä viihdytään.  

Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: sähköisten ohjelmien vahvaa osaamista (Excel, Microsoft Word, Power Point jne.) , kykyä hallita/oppia erilaisia asiakastietojärjestelmiä ja muita toimistosihteerin käytössä olevia ohjelmia ohjelmien (Pilvipalvelut, SharePoint, RONDO, Apotti, ASTA, ISMO, SAP, VATJ jne.)

Luemme eduksi: Aikaisemman kokemuksen kuntasektorilta ja etuuskäsittelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 168,40 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä
Hakala, Katja

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
 rekrytointi@vantaa.fi, josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.