(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri, lapsiperheiden sosiaalityö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Toimistosihteeri

Vernissakatu 8 c, 01300 Vantaa

Haemme Vantaan kaupungin lapsiperheiden sosiaalityö ja lastensuojelu palveluiden lapsiperheiden sosiaalityö yksikköön asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä toimistosihteeriä vakituiseen toimeen 22.3.2021 alkaen. Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Toimi sijoittuu koko Vantaata palvelevaan lapsiperheiden sosiaalityö -yksiköön. Yksikköön kuuluvat lapsiperheiden ja lastensuojelun päivystys, lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja perhesosiaalityö. Yksikössä on 63 työntekijää.

Hakemamme toimistosihteeri avustaa yksikön henkilöstöä. Työtehtävät sisältävät moninaisia yksikön henkilöstöltä tulevia toimeksiantoja, esimerkiksi kutsukirjeiden ja lausuntopyyntöjen lähettämistä, asiakirjojen tulostamista ja kopiointia, arkiston hoitamista ja tilojen varaamista sekä avustamista koulutusten ja muiden tapahtumien järjestämisessä esim. kahvitusten järjestämistä.

Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot, hän työskentelee itsenäisesti ja omaa valmiudet sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Toimistosihteeri käyttää työssään erilaisia toimisto-ohjelmia (esim. Asta, Esmikko ) sekä asiakastietojärjestelmää (esim. Apotti ja VATJ).

Tehtävästä suoriutuminen edellyttään järjestelmällisyyttä, huolellisuutta, luotettavuutta, joustavuutta sekä hyvää paineensietokykyä. Toimistosihteerin lähiesimiehenä toimii uusien asiakkaiden palvelut –yksikön lapsiperheiden tiimin johtava sosiaalityöntekijä.

Tehtäväkuva on monipuolinen ja vaihteleva. Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.


Haastattelut pidetään tiistaina 2.3 klo 12 - 15.30 ja keskiviikkona 3.3. klo 12 - 15.00 välisenä aikana. Haastattelut pidetään Teamsin välityksellä, toimeen valittu tavataan henkilökohtaisesti ennen lopullista valintaa.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Edellytämme myös työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden verran.

Luemme eduksi: Apotti asiakastietojärjestelmän, Esmikko työajanseurantajärjestelän ja Asta -asiakastietojärjestelmä osaamisen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2088, 42 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Teemu Liimatta

Sosiaalityön esimies

040 554 5563

teemu.liimatta@vantaa.fi


Hanna Vehniäinen

Johtava sosiaalityöntekijjä

040 569 2788

hanna.vehniainen@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.