Toimistosihteeri, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Turbiinitie 14, 01530 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 14.12.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselle asiakaspalveluhenkistä ja organisointikykyistä toimistosihteeriä 

Haemme kolmen hengen toimistotiimiimme toimistosihteeriä, jolla on osaamista erityisesti asiakirjahallinnosta ja talousasioista. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa asiakirjahallinnon järjestäminen, koordinointi ja ylläpito asiakirjahallintojärjestelmissä ja intrassa sekä osto- ja myyntilaskujen käsittely sekä yleiset toimistotehtävät kuten kokousjärjestelyt, postin käsittely, tilastointien ja raportoinnin tukeminen sekä viestinnän tukitehtävät. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muita toimistotöitä, kuten päätösten valmistelua, tilastointia ja rekistereiden ylläpitoon liittyviä tehtäviä. 

Toimit tiiviissä kontaktissa henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa, joten hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakaslähtöinen ajattelutapa ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävän menestykselliselle hoitamiselle. Tehtävässä tarvitaan hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja yleisempien toimisto-ohjelmistojen osaamista. Lisäksi tarkkuus ja huolellisuus ovat hyveitäsi ja kestät hyvin myös rutiiniluontoisia tehtäviä.

Olemme muuttaneet organisaatiotamme ja meillä on käynnissä muutos kohti suunnitelmallisempaa ja tavoitteellisempaa toimintakulttuuria. Olethan oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva. Keskeneräisyys ei ole sinulle ongelma, vaan haaste, jota haluat olla mukana ratkaisemassa. Omaathan valmiudet selviytyä ja edetä myös epäselvissä tilanteissa kohti parasta mahdollista tulosta omalla vastuualueellasi.

Toimistotiimin esimiehenä toimii viestintäpäällikkö.


Keski-Uudenmaan pelastuslaitos toimii kahdeksan kunnan alueella suurten liikenneväylien ja kansainvälisen lentokentän kupeessa. Palveluksessamme on noin 460 turvallisuusalan ammattilaista. Keskeisenä tehtävänämme on onnettomuuksien ehkäisy sekä pelastus- ja lääkintätoiminta onnettomuustilanteissa. Lisäksi huolehdimme varautumiseen ja väestönsuojeluun kuuluvista tehtävistä.  

Meillä on vahva yhdessä toimimisen kulttuuri ja kunta10 tutkimuksen mukaan suurin osa henkilöstöstämme suosittelisi työnantajaansa kavereilleen.  Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämisessä. 


Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti.  


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä asiakirjahallinnon tuntemusta.

Luemme eduksi: Kunnallishallinnon keskeinen lainsäädäntö kuten hallintolaki, arkistolaki ja tiedonhallintalaki sekä saavutettavuusdirektiivi ja tietosuojalaki ovat sinulle tuttuja tarvittavilta osin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2088,42 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: 

  • Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta
  • Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä. 
  • Valitulle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko Liukuva työaika


Yhteystiedot:

Viestintäpäällikkö

Karhuniemi Terhi

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
rekrytointi@vantaa.fi, josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.  


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot