(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri / Ikäihmisten palveluryhmä
Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Ikäihmisten palveluryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme ikäihmisten palveluihin toimistosihteeriä määräaikaiseen toimeen 31.12.2021 saakka. Toimi täytetään mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Toimi sijoittuu kotona asumisen tukipalveluihin.

Toimistosihteerin tehtävät koostuvat pääosin talous- ja henkilöstöhallinnon monipuolisista kokonaisuuksista, painottuen henkilöstöhallinnon tehtäviin. Tehtävään sisältyy mm. päätösten valmistelu, rekrytointilupien ja työsopimusten teko sekä laskujen asiatarkastus ja tiliöinti.

Edellytämme vähintään soveltuvaa ammatillista tutkintoa (esim. liiketalouden perustutkinto). Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä edellytetään työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kokemusta henkilöstö- ja taloushallinnon prosesseista. Eduksi katsotaan kokemus työssä tarvittavista ohjelmista (mm. SAP, PersonecF, Selma). Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, itseohjautuvaa ja joustavaa työotetta sekä hyvää palveluasennetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon päällikkö Sirkku Miettinen, puh. 050 553 8683.

Hakuaika päättyy 28.1.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Kotihoidon päällikkö Sirkku Miettinen, puh. 050 553 8683.