(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020
Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin

TOIMISTOSIHTEERIÄ

noin viiden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan vuokratyösuhteena valitun henkilön ja StaffPointin välille..

Työtehtävät jakaantuvat koulusihteerin ja tapahtumasihteerin tehtäviin. Koulusihteerin tehtäviin kuuluu vaihtelevia toimistotehtäviä, kuten oppilasasioihin liittyvien asiakirjojen valmistelua, käsittelyä ja arkistointia sekä erilaisten tietojärjestelmien käyttämistä. Tapahtumasihteerin roolissa henkilö koordinoi koulutustapahtumien järjestelyjä. Näitä ovat mm. koulutus- ja kokoustilojen varaaminen eri puolilla Suomea, koulutustapahtumien ilmoittautumisten vastaanottaminen, yhteydenpito tapahtumien kouluttajien ja osallistujien kanssa, sekä kutsukirjeiden ja kiitoskirjeiden luominen ja lähettäminen. Hän myös huolehtii materiaalien ja välineistön koulutuspaikoille ja laatii erilaisia koosteita ja yhteenvetoja.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa soveltuvaa työkokemusta vastaavista toimistotehtävistä
Oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta
Paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta työssä
Vastuunkantoa sekä joustavuutta ja palvelualttiutta työyhteisössä
Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
Hyviä tietoteknisiä taitoja (vähintään Word, Powerpoint, Excel, Outlook) sekä tottumusta sähköisissä toimintaympäristöissä toimimiseen


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen roolin ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
Mukavat työkaverit ja koko työyhteisön tuen


Arvostamme

Hanketyökokemusta
Ruotsin kielen osaamista
Esi- ja perusopetuksen toimintakulttuurin ja terminologian tuntemusta sekä ymmärrystä erityispedagogiikasta. Tämä ei kuitenkaan ole vaatimus, vaan annamme enemmän painoarvoa sille, että sinulla on ratkaisukeskeinen asenne, positiivinen luonne ja hyvä motivaatio!


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.
Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Katariina Ervasti
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center, ICT
StaffPoint Oy || Satamakatu 22 || 20100 Turku
045 7881 5641 || vaihde 030 0472 000
katariina.ervasti@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi