(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020
Tarjolla mahdollisuus mukavaan toimistotyöhön! Etsimme yhteistyössä Espoossa sijaitsevan asiakasyrityksemme kanssa tekijää monipuoliseen toimistosihteerin tehtävään. Työ alkaa maaliskuun alussa ja sopimus tehdään kesäkuun puoleenväliin asti. Työpaikka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Tapiolan seudulla.

Tehtäviisi kuuluu 

Tehtäviin tulee kuulumaan mm. tallennusta ja tietojen kirjaamista eri järjestelmiin. Pääset myös tekemään erilaisia osallistujatodistuksia sekä osallistumaan tapahtumiin liittyvien materiaalien valmisteluun. Työhön voi kuulua myös laskutusta sekä tilavarausten hoitamista.  
Toivomme sinun olevan aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, joka haluaa oppia uutta. Teet aina työsi huolellisesti ja tarkasti ja osaat tarvittaessa myös pyytää apua. Työskentelet mielelläsi tiimissä ja pidät siitä, että saat tehdä tehtäviä monipuolisesti.
Toivomme sinulta jo jonkin verran kokemusta toimistosihteerin tyyppisistä tehtävistä.
Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, hyvän tuen työllesi sekä mahdollisuuden vaihtelevaan työhön. 
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (en vastaa kyselyihin 20 - 21.2).
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 2.3.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.