(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri asiakaspalveluun
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi Jorvin ja Peijaksen sairaalaan

TOIMISTOSIHTEERIÄ ASIAKASPALVELUUN

HUS-Kiinteistöt Oy:n Turvapalvelut hakee toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä toimistosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen. Puolet työstä tapahtuu Jorvin ja puolet Peijaksen sairaalan asiakaspalvelupisteessä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Arvostamme kokemusta kulunvalvontatunnisteiden hallinnointiin sekä henkilöstöhallintoon liittyvistä tehtävistä. Toimistosihteeri toimii yksikön päällikön alaisuudessa ja vastaa osaltaan mm. seuraavista tehtävistä:

  • Henkilökorttikuvaus ja henkilökorttien valmistaminen
  • Henkilökunnan pysäköintikorttien myynti
  • Kulunvalvonta-avainten aktivointi
  • Kassaraportointi ja laskutus
  • Henkilöstöhallinnon ja työvuorosuunnittelun avustavat tehtävät

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.  Mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa turvapalveluyksikön päällikkö Lasse Himmanen p. 050 427 2741. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 3.2.2019 mennessä tästä linkistä:
https://www.webropolsurveys.com/S/26382209F876DFDC.par