(Poistunut julkaisusta)

Toimistorakennusmestari
Mikkelin kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Mikkelin kaupungin tilapalvelut hakee toimistorakennusmestaria vakinaiseen virkaan.

Toimistorakennusmestari vastaa rakennushankkeiden urakoiden sekä konsulttipalveluiden ja muiden tilapalveluiden vastuulle kuuluvien tehtäväkokonaisuuksien kilpailuttamisesta. Tehtäviisi kuuluu lisäksi kunnossapitokorjausten rakennuttamista ja valvontaa. Toimistorakennusmestari toimii myös kiinteistönhallinnan ohjelmistojen pääkäyttäjänä.

Työ edellyttää vahvaa hankintalain osaamista sekä teknistä tietämystä ja rakennusalan sopimustekniikan hallintaa. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii perehtyneisyyttä edellä mainittuihin kokonaisuuksiin sekä halua kehittyä ja päivittää osaamistasoa muuttuvan lainsäädännön ja uusien tietojen sisäistämiseksi.

Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat edellytyksenä moniammatillisessa tiimissä työskentelyyn. Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä, hyvää kirjallista esitystaitoa sekä laajaa tietotekniikan hallintaa.

Mikäli rakennustekniikan perusasiat ovat koulutuksen puolesta hallussa, mutta sopimustekniikka ja hankintalain tulkinta eivät ole vahvinta osaamisalaasi, niin ei se mitään. Olemme tarvittaessa valmiita opastamaan ja kouluttamaan sekä antamaan tuen laajan tehtäväkokonaisuuden hoitamiseen.

Viran kelpoisuutena on soveltuva ammattikorkeakoulun insinööritutkinto tai aikaisempi insinöörin tutkinto tai soveltuva teknikon tutkinto.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä rakennusalan ammattilaisten tiimissä oman alasi asiantuntijana.

Työaika on 36,75 tuntia viikossa.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Yhteystiedot

kiinteistöjohtaja Jarkko Hyttinen, puh. 044 794 3240, kiinteistöpäällikkö Jani Koikkalainen, puh. 044 794 2181 tai rakennuttajapäällikkö Heidi Vanhanen puh. 044 129 5067 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)mikkeli.fi.

Hakuaika päättyy 28.10.2019 15:00