Toimistopalvelupäällikkö
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen keskitettyyn toimistopalveluun haetaan toimistopalvelupäällikköä määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.3.-31.12.2022 työvapaan sijaisuuteen.

Toimistopalvelut tuottaa toimialan hallinnolliset toimistopalvelut, joita ovat yleisassistenttipalvelut sekä henkilöstö-, talous- ja tietohallintoon liittyvät assistentti- ja sihteeripalvelut. Yksikön henkilöstö jakaantuu 11 alayksikköön, toimistoihin, sekä johdon assistentti -tiimiin. Toimistopalvelupäällikkö johtaa yksikön toimintaa. Hän toimii esihenkilönä alayksiköiden toimistopalveluesimiehille sekä kehittämissuunnittelijalle.

Toimistopalvelupäällikön vastuulle kuuluu toiminnan johtamisen ja kehittämisen lisäksi mm. talouden johtaminen. Kuluvana vuonna yksikön tavoitteena on erityisesti osaamisen kehittäminen.

Jos pidät organisoinnista ja kehittämisestä, siedät nopeasti muuttuvia tilanteita ja pystyt toimimaan paineen alla, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehtävän koulutusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävä edellyttää hyviä johtamis- ja esihenkilötaitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja tavoitteelliseen toimintaan sekä kokonaisuuksien hahmottamista.

Tehtävässä on eduksi sosiaali- ja terveystoimen tunteminen, hyvät vuorovaikutustaidot, joustava työote sekä kyky toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

toimistopalvelupäällikkö Sari Oikarinen p. 09 310 34438, soittoajat: to 20.1. klo 13-14, pe 21.1. klo 13-15 ja ti 25.1. klo 14-15

Lisätietoa

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552630
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki