(Poistunut julkaisusta)

Toimistopalvelupäällikkö
Roal Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme Rajamäelle

Toimistopalvelupäällikköä

vanhempainvapaan sijaiseksi.

Työtehtävä on laaja ja monipuolinen. Keskeisimpinä tehtävinä assistentti- ja aulapalveluiden esimiestyöt ja tiimin sujuvan toiminnan varmistaminen, työterveyshuolto, työhyvinvointi, henkilöstöetujen ja koulutusten koordinointi, tapahtumien järjestäminen ja organisointi, kulunvalvontajärjestelmän pääkäyttäjyys sekä tiedotus.

Odotamme hakijalta vähintään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa esimieskokemusta. Avoin asenne erilaisten tehtävien hoitamiseen on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiseen. Tehtävä edellyttää suomen kielen taidon lisäksi erinomaista englannin kielen taitoa ja monipuolista toimisto-ohjelmien osaamista. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, paineensietokykyinen sekä yhteistyö-, ihmissuhde- ja asiakaspalvelutaitoinen.

Tarjoamme vastuullista ja monipuolista työtä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, mukavien ihmisten parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa työsuojelu- ja turvallisuuspäällikkö Antti Alanen antti.alanen@roal.fi tai puh. 040 146 2365. Täytä hakemus oheisen linkin kautta 26.5.2019 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Huomioithan, että käsittelemme tulleita hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.