(Poistunut julkaisusta)

Toimistopalveluesimies (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Tehtävän kuvaus

Sosiaali- ja terveystoimialan keskitetty toimistopalvelu tuottaa toimialan hallinnolliset toimistopalvelut, joita ovat yleissihteeripalvelut sekä henkilöstö-, talous- ja tietohallintoon liittyvät sihteeri- ja assistenttipalvelut. Vuoden 2020 alussa yksikön organisaatiossa tapahtuu muutoksia ja samalla perustetaan kaksi uutta toimistoa. Haemme nyt kahta uutta toimistopalveluesimiestä vahvistamaan esimiestiimiä 2.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimistopalveluesimies toimii lähiesimiehenä noin 20 työntekijälle, jotka työskentelevät eri puolilla Helsinkiä. Hän vastaa henkilöstöasioista, asiakasyhteistyöstä, toimistotyön kehittämisestä sekä toimiston budjetista. Työntekijöiden työtehtävät tulevat asiakasyksiköltä. Toimistopalveluesimiesten omia työpisteitä ei ole vielä päätetty.

Tarjoamme työntekijöille kaupungin monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Kokemusta esimiestyöstä, hyvää tietoteknistä osaamista sekä valmiuksia toimiston kehittämiseen ja johtamiseen muutostilanteessa.

Kokemusta etäjohtamisesta, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä talousosaamista. Lisäksi luemme eduksi kokemuksen sosiaali- ja tervestoimialan organnisaatiosta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sari Oikarinen, toimistopalvelupäällikkö p. 09 310 34438 pe 29.11. klo 9-11, ke 4.12. klo 13-15