(Poistunut julkaisusta)

Toimistopäällikkö
Tammerbitumi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Tammerbitumi Oy (perustettu 1991) urakoi veskikattojen saneerauksia (liike- ja teollisuuskiinteistöt sekä asunto-osakeyhtiöt). Liikevaihtomme on noin 6 milj. euroa ja palveluksessamme työskentelee noin 40 bitumieristäjää sekä myynti- ja työnjohtohenkilökuntaa. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella ja sivutoimipisteemme on Espoossa.

Haemme nyt kirjanpitäjä/toimistopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Toimistopäällikkönä vastaat itsenäisesti toimiston rutiinien pyörittämisestä ja vastuullesi kuuluvat mm. palkanlaskenta, avustavia kirjanpidon tehtäviä, ostolaskujen käsittely, reskontrien hoito sekä viranomaisilmoitukset. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksen johdon kanssa ja olet yhteyshenkilönä työntekijöillemme palkka-asioihin liittyvissä kysymyksissä. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen Hervannassa.

Käytössämme on Netvisor-ohjelmisto ja odotamme sinulta kokemusta tämän käytöstä. Hakemallamme henkilöllä on jo työkokemusta palkanlaskennan ja kirjanpidon tehtävistä ja eduksesi katsomme aiemman kokemuksesi rakennusalalta sekä rakennusalan TES:stä. Työskentelyotteeltasi olet toimeentarttuva ja itsenäinen ja pidät langat käsissäsi kokemuksen tuomalla varmuudella.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan vakituisessa toimistopäällikön tehtävässä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ alkaa tammikuun 2021 alussa nykyisen toimistoassistenttimme jäädessä eläkkeelle.

Lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 15.11.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.