(Poistunut julkaisusta)

Toimistopäällikkö
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Haemme toimistopäällikköä toimistollemme Sörnäisiin. Kaipaamme joukkoomme innostunutta, ripeäotteista ja toimeen tarttuvaa luottohenkilöä varmistamaan, että toimistomme puitteet sekä hallinnolliset rutiinit ovat loistokunnossa ja tukevat liiketoimintaa sekä yhteistä työtämme asiakasarvon tuottamisessa.

Seure on kovassa kasvussa oleva henkilöstöpalveluyhtiö, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli yli 127 miljoonaa euroa. Henkilöstövuokraus on yksi keskeisimmistä palveluistamme ja seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 asiakkaidemme kohteissa pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla. Toimistollamme rattaita pitää pyörimässä yli 220 huippuammattilaista.

Toimistopäällikkönä keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu:
• Vastuu toimistoprosessin sujuvuudesta ja kehittämisestä
• Kiinteistöön ja toimitiloihin liittyvät tehtävät
• Yhtiön hallintoon liittyvät tehtävät ja sihteerinä toimiminen hallituksen kokouksissa ja yhtiökokouksissa
• Yhtiöjuridiikkaan liittyvät tehtävät, kuten yhtiökokousjärjestelyt
• Vastuu toimiston arkistoinnista ja sen kehittämisestä

Tehtävässä suunnittelet ja aikataulutat työtäsi sekä kehität vastuullesi kuuluvia kokonaisuuksia. Osaat toimia itsenäisesti ja tuoda proaktiivisesti esille uusia näkökulmia. Näet toimiston kehittämistarpeet kokonaisvaltaisesti ja lähdet epäröimättä edistämään asioita, kun huomaat toimistolla epäkohtia ja kehitettävää.

Kehittämishalukkuuden vastapainona arvostamme käytännönläheistä työotetta ja halukkuutta hoitaa erilaisia toimitilaan liittyviä rutiineja ja päivittäisiä asioita, kuten esimerkiksi sopimustenhallintaa, yhteydenpitoa palvelujen toimittajiin, sekä kiinteistön korjauksiin ja hälytyksiin liittyvää koordinointia. Olet todennäköisesti oikea henkilö tehtävään, jos motivoidut siitä, että sinun ansiostasi toimiston arki sujuu jouhevasti ja toimistoympäristö palvelee koko toimiston väkeä ja yhteisiä tavoitteitamme loistavan asiakas- ja työntekijäkokemuksen luomisessa.

Vastuullasi on yhtiökokousjärjestelyt sekä sihteerinä toimiminen hallituksen kokouksissa ja yhtiökokouksissa, joten luotettavuus ja tarkkuus ovat tehtävässä ehdottoman tärkeitä ominaisuuksia. Arvostamme sitä, että olet aiemmin hoitanut onnistuneesti vastaavanlaisia tehtäviä. Plussaa on myös, jos nautit numeroiden parissa työskentelemisestä, sillä tehtävään sisältyy pienhankintojen ja kiinteistöön liittyvien kulujen budjetointia, ennustamista ja seurantaa. Tehtävässä pääset kehittämään toimiston digitaalista arkistointia, joten tämänkin osalta kokemuksesta vastaavanlaisesta tehtävästä on ehdottomasti etua.

Yllä mainitsemiemme ominaisuuksien lisäksi toivomme, että sinulla on jo reilusti kokemusta samankaltaisista tehtävistä, näyttöä onnistuneesta kehittämistyöstä sekä tehtävää tukeva koulutus, kuten johdon assistentti tai tradenomi.

Haluamme kaikin puolin tukea tehtävässä onnistumistasi. Tehtävässä raportoit HR-päällikölle ja tukenasi on myös koko mahtava HR-tiimimme. Monipuolisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden muokata tehtävästä omannäköisen. Meillä saat työskennellä osana rohkeaa, rentoa ja innovatiivista yrityskulttuuria, jossa teemme työtä tosissamme, mutta emme kurttuotsaisesti.

Toivottavasti onnistuimme herättämään mielenkiintosi! Jos sinulle tulee kysymyksiä, tavoitat HR-johtajamme Aki Ahlrothin torstaina 30.1. klo 15.00-15.50 tai tiistaina 4.2. klo 9.00-9.50 numerosta 040 848 1433.

Lähetä hakemuksesi 7.2.2020 mennessä. Liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemus ja kerro meille myös palkkatoiveesi. Pyrimme haastattelemaan viikolla 7 ja tekemään valinnan helmikuun aikana, jotta valittu henkilö pääsisi aloittamaan työt maaliskuussa.