(Poistunut julkaisusta)

Toimistopäällikkö
Oy Lundén Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme Turun toimipisteeseen

TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan konserniyhtiöidemme osto- ja myyntireskontrasta sekä palkanlaskennasta. Palkanlaskentamme on toistaiseksi ulkoistettu, mutta akuuteimpiin tehtäviisi kuuluu sen kotiuttaminen ja palkanlaskennan prosessien kehittäminen alusta alkaen. Vastuullesi kuuluu myös toimiston juoksevien asioiden organisointi. 

Työskentelet osana taloushallinnon tiimiä sekä läheisessä yhteistyössä henkilöstöhallinnon kanssa. Toimit myös itse esimiestehtävässä. Raportoit talousjohtajalle.

Oy Lundén Ab on nousujohteisessa kehitysvaiheessa niin kaupallisesti kuin toimintojemme kehittämisenkin osalta. Haluamme löytää kanssamme kasvua tukemaan ammattitaitoisen ja kokeneen, työhönsä tinkimättömästi suhtautuvan, toimistopäällikön. 

Toiveidemme toimistopäälliköllä on

  • Useamman vuoden kokemus reskontranhoidosta sekä palkanlaskennasta.
  • Hyvä palkka- ja työsuhdeasioiden sekä työehtosopimusten tuntemus ja tulkintakyky. Kokemus elintarvikealan työehtosopimuksista on eduksi.
  • Palkkajärjestelmätuntemusta sekä kykyä ja innostusta kehittää palkkahallinnon prosesseja.
  • Kokemusta esimiestehtävistä.
  • Itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta.
  • Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä.
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä.

     

Eduksi katsomme

  • Microsoft Dynamics NAV, Basware eOffice ja SonetPremium tuntemuksen.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Saat ammattitaitoisen organisaation tuen sekä hyvän perehdytyksen työtehtävään.

Mikäli kiinnostuit, lue lisää yrityksestä osoitteesta www.jalostaja.fi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 15.12.2019 osoitteeseen rekry@jalostaja.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana ja etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään. Toimithan siis nopeasti.