(Poistunut julkaisusta)

Toimistopäällikkö
Babyidea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018

Haemme TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ pääkonttorille Vantaan Kuninkaanmäkeen. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Toimistopäällikkö vastaa toimistotiimin toiminnan ohjauksesta myynnin, asiakaspalvelun ja logistiikan osa-alueilla ja hoitaa taloushallinnon valmistelevat tehtävät kuukausittain tilitoimistollemme. Hän ohjaa monimuotoisen 4-8 hengen tiimin arjen tekemistä (sis. osapäiväiset, ruuhka-apulaiset ja freelancerit) ja vastaa henkilöstöprosessien kehittämisestä ja työsuhteisiin liittyvistä asioista. Babyideassa on alullaan toiminnanohjausjärjestelmän ja verkkokaupan päivitysprosessi. Toimistopäällikkö vastaa tämän projektin suunnittelusta ja läpiviennistä. Tehtävässä menestymistä edesauttaa itsenäinen ja järjestelmällinen työskentelyote, ja innostus kehittää IT-puolen järjestelmiämme.

Valittavassa henkilössä yhdistyy määrätietoisuus sekä oma-aloitteisuus. Toimintatavoiltaan toimistopäällikkö on aktiivinen aikaansaaja, joka pystyy toimimaan muuttuvassa maailmassa. Hän näyttää esimerkkiä muille omalla aloitteellisella toimintatavallaan. Hän toimii toimitusjohtajan oikeana kätenä tiimin vetäjänä, kun toimitusjohtaja keskittyy tuotekehittelyn ja oman valmistukseen sekä markkinointiin liittyvien tehtävien hoitamiseen.

Toivomme, että sinulla on taito innostaa, motivoida ja kannustaa tiimin jäseniä ja osaat priorisoida ja organisoida tehtäviä muuttuvissa tilanteissa. Olet aktiivinen, vastuullinen ja ratkaisukeskeinen, ja sinulla on korkeakoulutustausta (ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä). Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää taloushallinnon perusosaamista ja kokonaiskuvan ymmärtämistä yrityksen liiketoiminnasta. Järjestelmien ja ohjelmistojen tuntemus on eduksi - Excelin osaaminen ja sujuva englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito välttämättömyys. Ihmissuhde- ja viestintätaidot korostuvat tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa.

Tarjoamme hyvin monipuolisen tehtävän, johon pystyt itse vaikuttamaan sekä kivat, valoisat tilat ja joustavan työympäristön pienessä työyhteisössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kokopäivätyö tai lyhennetty työaika neuvoteltavissa.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja mahdollisine suosituksineen samantien sähköpostitse osoitteeseen info(at)babyidea.fi . Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja työtehtävästä antaa toimistopäällikkö Tarja Sandelin, puh. +358 (0)9 411 08520 ma - pe klo 10-12.

www.facebook.com/MaMDesign/
www.instagram.com/babyideamamdesign/
www.instagram.com/manduca_skandinavien/
www.manymonths.com
www.mamidea.com