(Poistunut julkaisusta)

Toimistopäällikkö tilitoimistoon, Tilitoimisto Kallio Oy (Helsinki)
Tilitoimisto Kallio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Tilitoimisto Kallio on palvellut asiakkaitaan ammattitaidolla vuodesta 2014 lähtien. Yritys työllistää tällä hetkellä kahdeksan kirjanpidon ja palkkahallinnon ammattilaista. Tilitoimisto Kallio on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto ja yrityksen toimisto sijaitsee Helsingissä Sörnäisissä. Yritys haluaa tarjota asiakkailleen ensiluokkaista asiakaspalvelua ja hyvää asiaosaamista. Lue lisää:
www.tilitoimistokallio.fi

Tilitoimisto Kallio Oy etsii nyt kasvun tueksi toimistopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Toimistopäällikön tehtäviin kuuluu asiakassuhteiden ylläpito, toimeksiantosopimusten laatiminen ja yleiset toimistotehtävät. Autat ja tuet kollegoitasi heidän työtehtävissään ja kehität yrityksen liiketoimintaa. Työtehtävä on uusi, joten toimenkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Odotamme hakijalta:

-tehtävään soveltuvaa koulutusta (tradenomi, merkonomi)
-liiketoiminnan ymmärrystä
-asiakaspalveluhenkisyyttä
-erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
-suomen ja englannin kielen taitoa
-ihmisläheistä työskentelyotetta

Aikaisempi kokemus taloushallinnon tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kannustavassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. Toimistomme sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kyseessä on suorarekrytointi, joten valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Tilitoimisto Kallio Oy:hyn.