(Poistunut julkaisusta)

Toimistopäällikkö rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Tule tekemään valvontaa, jolla on vaikutusta!

Rahanpesun estämisen ja terrorismin rahoittamisen valvonnan merkitys on kasvanut.

Haemme uudelle toimistolle

TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ

Rahanpesun estämisen ja terrorismin rahoittamisen valvonta on yksi Finanssivalvonnan operatiivisista painopistealueista vuonna 2019. Teet valvontaa asiantuntijatiimisi kanssa riskiperusteisesti, mikä käsittää sekä jatkuvan valvonnan että valvottaviin tehtävät tarkastukset. Lisäksi osallistut valvonnan vahvistamiseen, uudelleen organisoimiseen sekä osaamisen laajentamiseen.

Olet kartuttanut vahvaa osaamista rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen kysymyksistä erityisesti finanssialan toimijoiden osalta. Sinulla on näkemystä valvonnan kriittisistä kysymyksistä ja ratkaisumalleista. Toimintatapasi on rakentava, ja löydät ratkaisut vaikeissakin tilanteissa. Innostat ja näytät suuntaa sekä tarvittaessa tartut myös työelämän hankaliin tilanteisiin. Arvostamme johtamiskokemusta sekä näyttöjä toiminnan uudelleen organisoinnista. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ja olet suorittanut tehtävään soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon esim. taloustiede, juridiikka tai DI.

Saat mahdollisuuden rakentaa uutta ja nähdä kädenjälkesi kriittisen toiminnon kehittämisessä. Vaativissa tehtävissä sinua tukevat osaavat finanssivalvonnan ammattilaiset. Meillä saat työskennellä motivoivassa ja kiinnostavassa työympäristössä, jossa pääset kehittymään ammatillisesti. Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä työpaikan Helsingin ydinkeskustassa.

Virkasuhde on vakinainen. Valittava henkilö määrätään toimistopäällikön tehtävään viideksi vuodeksi. Tehtävän palkkaus (VL 19) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa osastopäällikkö Samu Kurri, p. 09 183 5247 tai samu.kurri(at).finanssivalvonta.fi.


Lue osaston esittely Finanssivalvonnan verkkopalvelusta.

Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA