(Poistunut julkaisusta)

Toimistopäällikkö / Kirjanpitäjä
Kuopion Talokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Haemme työyhteisömme vahvistukseksi

TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ / KIRJANPITÄJÄÄ

Toimit kirjanpitäjien ja asiakaspalveluhenkilöiden esimiehenä ja vastaat itsenäisesti oman asiakasryhmäsi taloushallinnon hoitamisesta. Seuraat alalla tapahtuvia muutoksia ja osallistut laajemmin toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Teet yhteistyötä yrityksen johdon, isännöitsijöiden sekä muun henkilöstön kanssa. Osaat opastaa, tukea ja innostaa alaisiasi.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (tradenomi tai vastaava), aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä ja esimiestyöstä, priorisointi- ja organisointikykyä, tarkkaa ja täsmällistä työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja henkilöjohtamistaitoja. Kiinteistöalan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, mukavat ja osaavat työtoverit sekä mahdollisuuden käydä tarpeen mukaan alaan liittyvissä taloushallinnon koulutuksissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian tai viimeistään 28.4.2019 mennessä Personnelin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.