(Poistunut julkaisusta)

Toimistopäällikkö/ kirjanpidon asiantuntija, TTPL Oy (Naantali)
TTPL Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

TTPL Oy on Naantalin vanhassakaupungissa sijaitseva auktorisoitu tilitoimisto, joka on toiminut alalla jo 30 vuoden ajan. Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten yritysten kokonaisvaltaiseen taloushallintoon. Tarjoamme sekä perinteiset tilitoimistopalvelut että asiakkaamme toimintaan mitoitetut sähköisen taloushallinnon palvelut. Meillä on erityisosaamista ja vankkaa kokemusta muun muassa matkailualan yrityksistä ja alamme ohjelmistoista. Lue lisää kotisivuiltamme osoitteessa ttpl.fi

Haemme nyt toimistopäällikköä / kirjanpidon asiantuntijaa osaksi ammattitaitoista tiimiämme.

Toimistopäällikkönä toimit asiantuntijana niin asiakkaiden kuin oman tiimin suuntaan. Konsultoit asiakkaita mm. yritysjärjestelyissä ja verosuunnittelussa sekä toimit tiimin ammatillisena asiantuntijana ja laadunvarmistajana. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa ja vastaat tilitoimiston arjen sujuvuudesta. Tulevaisuudessa pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen kehittämiseen ja ottamaan kokonaisvaltaista vastuuta yrityksen toiminnasta.

Odotamme hakijalta:

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, KTM) ja KLT-tutkintoa
- Vahvaa sekä kokonaisvaltaista kirjanpidon ja taloushallinnon osaamista
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta
- Palveluhenkistä ja iloista asennetta

Aikaisempi kokemus tilitoimistotyöskentelystä sekä Procountor-ohjelman käytöstä katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta vastuullisista esimiestehtävistä.

Tilitoimistossamme pääset käyttämää osaamistasi monipuolisesti, vaikuttamaan omaan työnkuvaan sekä kehittämään ammatillisesti niin itseäsi kuin tiimiämme. Tarjoamme pienen yrityksen joustavuuden, mukavan ja huumorintajuisen työyhteisön sekä nykyaikaiset työvälineet. Viihtyisät ja nykyaikaiset toimitilamme sijaitsevat aivan Naantalin vierasvenesataman tuntumassa, mutta tarjoamme viikottain myös mahdollisuuden etätyöhön!

Rekrytointiprosessissa meitä avustaa Click Henkilöstöpalvelut, joten jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti. Toivomme kuitenkin, että aloitus olisi viimeistään elokuussa. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375.