(Poistunut julkaisusta)

Toimistopäällikkö Dna:n puhelinpalvelukeskukseen Joensuu
DNA Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme nyt Joensuun Dna:n puhelinpalvelukeskukseen toimistopäällikköä, joka vastaa puhelinpalvelukeskuksen
päivittäisestä toiminnasta annettujen tavoitteiden mukaisesti.

Toimistopäällikkönä

DNA:n puhelinpalvelukeskuksessa vastaat toimiston operatiivisesta toiminnasta sekä asetettujen myyntitavoitteiden toteutumisesta sekä johdat omaa toimistoa huipputuloksiin oman esimerkin kautta! Olet siis itse rautainen myynnin ammattilainen, aiempi kokemus telemarkkinointimyyntiorganisaation johtamisesta ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan tehtävää haettaessa eduksesi. Sinulle jokainen työntekijä on yksilö, mutta taustalla pidät aina mielessä myös koko toimiston tuloksen.

Toimistopäälliköllä on merkittävä rooli koko toimiston ilmapiirissä. Jos olet luontainen tunnelman luoja ja kohottaja ja pystyt motivoimaan myyjät huipputuloksiin vaikeidenkin tilanteiden jälkeen, voit olla etsimämme henkilö. Tuot myös rohkeasti esille omia näkemyksiäsi ja kehitysehdotuksiasi toimiston arkirutiinien uudistamiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia esimies- ja vuorovaikutusvalmiuksia, Ms Office-ohjelmistojen erinomaista hallintaa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Toivomme sinulta vahvaa sitoutumista tehtävääsi sekä kovaa näyttämisenhalua! DNA:lla saat erinomaisen mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä myynnin esimiestyössä, jos vaan oma asenteesi on kunnossa. Työskentelytavoiltasi olet oma-aloitteinen ja joustava ja pystyt tarvittaessa reagoimaan äkkinäisiin muutoksiin ja tekemään päätöksiä salamannopeasti. Eduksesi katsomme kokemuksen soittojärjestelmien käyttämisestä ja hallinnasta.

Tarjoamme pitkäaikaisen esimiestasoisen työpaikan ja mahdollisuuden edetä uralla. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn myynnin esimiesroolissa ja mahdollisuuden edelleen kehittää osaamistasi. DNA puhelinpalvelukeskuksen toimistopäällikkönä saat olla mukana johtamassa omaa toimistoa ja olla luomassa ja nauttimassa Suomen kovimman myyntitiimin hengestä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronan Rekrytointikonsultti Teemu Kytölä, 0445171035.

Työtehtävän palkkaus koostuu henkilökohtaisesta pohjapalkasta, sekä toimiston keskimyynteihin sidotusta palkkiosta. Täytä hakemuksesi JO TÄNÄÄN! Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan. Paras tekijä kiinnitetään heti!