(Poistunut julkaisusta)

Toimistopäällikkö DNA Puhelinpalvelukeskus Kajaani
DNA Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Oletko luontainen tunnelmanluoja ja osaat motivoida myyjät huipputuloksiin? Omaat erinomaiset esimies- ja vuorovaikutustaidot, jonka lisäksi sinulta löytyy hyppysistäsi hyvä tietotekniikkaosaaminen? Nyt on mahdollisuutesi mielenkiintoisiin tehtäviin DNA:n puhelinpalvelukeskuksen toimistopäällikkönä Kajaanissa!

Työssä toimistopäällikkönä vastaat toimiston operatiivisesta toiminnasta, sekä myyntitavoitteiden toteutumisesta. Johdat toimistoa oman esimerkkisi kautta, tuoden rohkeasti esiin omia näkemyksiäsi ja ideoitasi toimiston arjen kehittämiseksi. Toimistopäällikön roolissa sinulla on merkittävä rooli toimiston tunnelman ylläpitäjänä ja osaat motivoida työntekijöitä yksilönä pitäen kokonaistuloksen samaan aikaan mielessäsi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme oma-aloitteista työotetta, esimiestaitoja ja kykyä reagoida joustavasti muutoksiin. Taustaltasi olet myynnin rautainen ammattilainen, aiempi kokemus telemarkkinointiorganisaation johtamisesta ja soittojärjestelmistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksesi. Omaat hyvät MS Office -taidot ja kovan näyttämisen halun.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn esimiestehtävissä ja mahdollisuuden edetä urallasi. Työssäsi pääset tekemään töitä mielenkiintoisessa ja haasteellisessa ympäristössä, kehittäen samalla omaa osaamistasi. DNA puhelinpalvelukeskuksen toimistopäällikkönä saat olla mukana johtamassa omaa toimistoa, sekä olla luomassa ja nauttimassa Suomen kovimman myyntitiimin hengestä.

Työtehtävän palkkaus koostuu henkilökohtaisesta pohjapalkasta, sekä toimiston keskimyynteihin sidotusta palkkiosta. Täytä hakemuksesi JO TÄNÄÄN! Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan. Paras tekijä kiinnitetään heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronan rekrytointikonsultti Johannes Salminen, 040 5040 591.