(Poistunut julkaisusta)

Toimistopäällikkö digitalisoituvan finanssisektorin, erityisesti pankki- ja maksupalvelujen valvonta
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Tule tekemään valvontaa, jolla on vaikutusta!

Finanssivalvonta vahvistaa digitalisoituvan finanssisektorin sekä uusien palveluiden ja toimijoiden valvontaa.

Haemme uuteen toimistoon

TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan uudelleenorganisointia ja valvonnan kehittämistä.

Johdat finanssialan digitalisaation osaamiskeskittymää. Asiantuntijoidesi kanssa edistät, arvioit ja valvot kuluttajien käyttämien, turvallisten pankki- ja maksupalveluiden saatavuutta niin tulevassa kuin perinteisessä muodossa. Valvontakokonaisuuteen kuuluvat mm. digitalisaation tuomien muutosten ennakoinnin ja niihin varautumisen, maksupalvelutoimijoiden valvonta ja lupaprosessit sekä operatiivisten riskien ja asiakkaansuojan valvonta.

Olet kartuttanut vahvaa osaamista digitalisoituvasta finanssisektorista ja sen palveluista. Sinulla on näkemystä finanssialan digitalisaatiosta sekä valvonnan kriittisistä kysymyksistä ja ratkaisumalleista. Toimintatapasi on rakentava, ja löydät ratkaisut vaikeissakin tilanteissa. Innostat ja näytät suuntaa sekä tarvittaessa tartut myös työelämän hankaliin tilanteisiin. Arvostamme johtamiskokemusta sekä näyttöjä toiminnan uudelleen organisoinnista. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ja olet suorittanut tehtävään soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon esim. taloustiede, juridiikka tai DI.

Saat mahdollisuuden rakentaa uutta ja nähdä kädenjälkesi kriittisen toiminnon kehittämisessä. Vaativissa tehtävissä sinua tukevat osaavat finanssivalvonnan ammattilaiset. Meillä saat työskennellä motivoivassa ja kiinnostavassa työympäristössä, jossa pääset kehittymään ammatillisesti. Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä työpaikan Helsingin ydinkeskustassa.

Virkasuhde on vakinainen. Valittava henkilö määrätään toimistopäällikön tehtävään viideksi vuodeksi.Tehtävän palkkaus (VL 19) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa osastopäällikkö Samu Kurri, p. 09 183 5247 tai samu.kurri(at).finanssivalvonta.fi.


Lue osaston esittely Finanssivalvonnan verkkopalvelusta.

Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA