(Poistunut julkaisusta)

Toimistonhoitaja
Kansallinen senioriliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Kansallinen senioriliitto ry hakee palvelukseensa toimistonhoitajaa, joka vastaa liittomme toimisto-, talous- ja hallintotehtävistä. Toimenkuvaan kuuluu myös mm. liiton jäsenyhdistysten ja niiden henkilöjäsenten palveleminen, myynti- ja ostoreskontra, matkalaskut ja -varaukset, osoiterekisterit sekä liiton luottamushenkilöiden ja johdon tukeminen.

Toimistonhoitaja vastaa myös verkkokaupasta ja jäsenpalvelutuotteista sekä niihin liittyvästä markkinoinnista. Tehtäviin kuuluu lisäksi erilaisia toimistorutiineja, kuten kopiointi, postitus ja arkistointi sekä kokousten, tilaisuuksien ja tapaamisten valmistelut.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, taloushallinnon osaamista sekä aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ja järjestötoiminnasta.

Etsimämme henkilö toimii luontevasti ikääntyneiden parissa ja on oma-aloitteinen. Edellytämme valittavalta henkilöltä Kansallinen senioriliitto ry:n arvojen hyväksymistä. Lisätietoja senioriliitosta löytää sivuiltamme www.senioriliitto.fi

Tarjoamme mukavan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa Kampissa, sosiaali- ja terveysalan järjestökentän mukaisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut. Toimi on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ajalla 22.7.2019-31.7.2020.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Matti Niiranen. Hakemus liitteineen ja palkkatoivomus on toimitettava 10.5.2019 mennessä sähköpostitse osoitteella matti.niiranen@senioriliitto.fi.