(Poistunut julkaisusta)

Toimiston moniosaaja
GRK Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Loistaako sinusta positiivisuus? Oletko aktiivinen ja oma-aloitteinen käytännön toimija? Luotko viihtyisyyttä ympärillesi, missä liikutkin? Nautitko erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä?

Kuulostaako sinulta? Haluamme ehdottomasti kuulla lisää!

Etsimme joukkoomme työtä pelkäämätöntä, energistä, positiivisen asiakaspalvelu- ja yhteistyöasenteen omaavaa henkilöä huolehtimaan sekä meistä työntekijöistä että Vantaan pääkonttorin toimitiloista. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja niihin kuuluvat erilaiset avustavat hallinnolliset työt sekä toimiston ylläpitoon ja tilojen viihtyisyyteen liittyvät tehtävät. Sinulta onnistuu vaivattomasti niin henkilöstö- ja asiakastilaisuuksien järjestäminen, asiakirjojen hallinnointi, viherkasvien huolto kuin moni muu asia näiden väliltä.

Toivomme sinulla olevan vähintään 1-3 vuoden kokemus assistentin työstä tai muista vastaavista asiakaspalvelullisista tehtävistä. Sinulla voi olla kaupallisen alan koulutus mutta se ei ole tehtävässä tärkeintä -oikeanlainen persoona riittää. Työntekijänä olet vastuullinen, ketterä, tehokas ja tarkka. Suomen kielen lisäksi osaat englannin, ruotsin tai eestin kieltä. Työ tapahtuu pääsääntöisesti konttoriaikana mutta valmius työskennellä satunnaisesti myös muulloin on eduksesi.

Meillä ei ole kohokuvioituja käyntikortteja eikä latte-automaattia, mutta meillä on hyvä yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja vakituisen työpaikan lisäksi mukavat työkaverit, mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi sekä kätevän sijainnin Vantaankosken juna-aseman vieressä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Teemu Lantto, puh. 040 772 7271. Teemu on tavoitettavissa 9.7.2018 klo 12-13 välisenä aikana. Muuna aikana pyydämme lähettämään kysymykset sähköpostitse osoitteeseen hr@grk.fi.

Odotamme hakemustasi! Toimithan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävän heti siihen sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen voit lähettää meille osoitteeseen hr@grk.fi. Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 31.7.2018.