(Poistunut julkaisusta)

Toimiston moniosaaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Yritys on Espoossa sijaitseva vakavarainen AAA luokiteltu monialayritys. Päämiehet sijaitsevat pääosin Euroopassa. Liikevaihto on tänä vuonna noin 2milj. euroa.

Tehtävä
Tehtävä painottuu erilaisiin hallinnollisiin tehtäviin, kuten myyntireskontran hoito, asiakaspalvelu puhelimitse, yhteydenpito tavarantoimittajiin. Lisäksi tehtäviin kuuluu varaston ylläpito, nettisivujen, somen päivitystä, sekä erilaisia juoksevia asioita. Tehtävä on monipuolinen, itsenäinen, sekä vastuullinen.

Odotamme
Olet etsimämme henkilö, mikäli olet valmis tarttumaan työhön, kuin työhön. Luonteeltasi olet positiivinen tekijätyyppi. Olet organisoinnin mestari, pidät langat käsissä paineenkin alla. Hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön. Olet valmis sitoutumaan yritykseen ja sinulla on asiat kunnossa.

Tarjoamme
Pääset mukaan kasvavaan dynaamiseen yritykseen ja sinulla on todelliset mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön. Työ on erittäin vaihteleva. Saat käyttöösi nykyaikaisen toimiston, olet aina asioiden tasalla yrityksen ytimessä.

Hakeminen ja yhteydenotot
Kaikki hakemukset pyydetään jättämään Suomen Henkilöstötalon hakujärjestelmään palkkatoivomuksineen 20.4.2018 mennessä.