(Poistunut julkaisusta)

Toimistokoordinaattori
Poolia Suomi Oy / Suomalainen Tiedeakatemia

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Suomalainen Tiedeakatemia

Suomalaisen Tiedeakatemian tehtävänä on edistää tieteellistä tutkimusta sekä toimia korkeatasoista tiedettä edustavien tutkijoiden yhdyssiteenä. Tiedeakatemia mm. järjestää seminaaritilaisuuksia, antaa lausuntoja tiedettä koskevissa kysymyksissä sekä jakaa apurahoja ja palkintoja.

Esittely

Etsimme Suomalaisen Tiedeakatemian aktiivisen työyhteisön vahvistukseksi

TOIMISTOKOORDINAATTORIA

vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti, kuitenkin viimeistään 15.9.2019.

Työtehtävät

Toimistokoordinaattori osallistuu Suomalaisen Tiedeakatemian kokous-, tapahtuma- ja matkajärjestelyihin, taloushallinnon ja viestinnän avustaviin sekä muihin toimiston moninaisiin tehtäviin. Hänellä on tärkeä rooli organisaation jokapäiväisessä toiminnassa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Tehtävänkuva muotoutuu henkilön kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan antaen mahdollisuuden kehittyä ja kehittää.

Edellytykset

Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
- oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä
- huolellisuutta ja vastuunkantoa omasta työstä
- yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia pienessä työyhteisössä
- hyvää toimisto-ohjelmistojen hallintaa
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Etsimämme henkilö voi olla vastavalmistunut, jolla kuitenkin on jo toimistotyökokemusta, tai vaihtoehtoisesti hänellä voi olla jo laajempaa työkokemusta.

Edut

Suomalainen Tiedeakatemia tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kasvavaa ja kehittyvää toimintaa tieteen parhaaksi ja yhteiskunnan hyväksi sekä hyvät työsuhde-edut. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kruununhaassa.

Lisätiedot

Haethan tehtävää hakuohjeiden mukaisesti 30.7. mennesä ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Haastattelut aloitetaan Pooliassa viikolla 31.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Suomalainen Tiedeakatemia, hallintopäällikkö Leila Sarajärvi puh. 050 4620 890 / to 18.7. klo 9-11 ja ti 23.7. klo 9-11
Poolia Suomi Oy, rekrytointikonsultti Tarja Laakso puh. 020 7290 837 / ma 29.7. alkaen

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter