(Poistunut julkaisusta)

Toimistokoordinaattori (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Asiakasyrityksemme CoreHW Groupin tytäryhtiö CoreHW Oy on vuonna 2013 perustettu teknologia-alan yritys, joka tarjoaa langattomissa teknologioissa käytettävien radiotaajuus (RF)-mikropiirien ja antennien suunnittelu- ja konsultointipalveluita. Yhtiön liiketoiminta jakaantuu suunnittelupalveluihin, konsultointiin sekä omien mikropiirien ja lisensoitavien teknologioiden (IP) kehitykseen. CoreHW työllistää tällä hetkellä yli 70 asiantuntijaa IC-suunnittelun tehtävissä ja tukitoiminnoissa. Se valittiin Suomen inspiroivimmaksi työpaikaksi vuonna 2019 pienten organisaatioiden luokassa!

Etsimme nyt heidän kasvavaan ydintiimiinsä toimistokoordinaattoria Tampereelle. Työsuhde on äitiysloman sijaisuus. Tehtävä on kokopäiväinen ja toivottu aloitusaika on viimeistään 4.1.2021. Työsuhde kestää arviolta tammikuuhun 2022.

Toimistokoordinaattorin tehtävät koostuvat monipuolisista toimistotyötehtävistä ja yrityksen virallinen työskentelykieli on englanti.

Toimistokoordinaattorin työtehtävät pähkinänkuoressa:
• Toimiston juoksevat asiat kuten postin käsittely, tilavarausten hoitaminen, tapahtumien käytännön järjestelyt, toimiston yleiset hankinnat ja muilla paikkakunnilla olevien toimistojen avustaminen.
• Avustavat henkilöstöhallinnon tehtävät pitäen sisällään yhteistyön työterveyden kanssa, palkka-aineiston esim. palkkatukihakemusten teon ja henkilöstöetujen käsittelyn sekä henkilöstön lomiin liittyvät asiat.
• Osto- ja logistiikkatehtävät käsittäen sisään ja ulos lähtevän tavaran käsittelyn, komponenttivaraston hallinnan, komponenttien ja muiden tarvikkeiden hankinnan sekä DHL:n ja tullin yhteyshenkilön tehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Tehtävään soveltuvaa kaupallista, esim. tradenomin, koulutusta.
• Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
• MS Office -paketin työkalujen hyvää hallintaa ja yleistä atk-ohjelmien perusymmärrystä.
• Auttavaista ja reipasta asennetta työtä ja työyhteisöä kohtaan.

Arvostamme:
• Joustavuutta työyhteisössä ja halua omaksua uusia asioita.
• Kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työntekoon sekä ratkaisukeskeisyyttä käytännön asioissa.
• Huumorintajua ja ystävällisyyttä niin toimiston sisällä kuin ulospäinkin.

Eduksi katsomme:
• Aikaisemman työkokemuksen monipuolisista toimistotöistä mielellään kansainvälisessä työympäristössä.
• Kokemuksen logistiikka-alalta, ulkomaankaupan asiakirjojen laadinnasta, tullauskäsittelystä ja varastohallinnasta.

Työ on toimistoaikaan tehtävää toimistotyötä, jota voidaan tehdä osittain etätyönä. Työtä tehdään arkisin klo 8.00-16.00 välillä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Hakemustaen käsittely aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä. Hakemukseen ei voi liittää CV:tä, joten voit halutesssasi lähettää sen erillisellä sähköpostilla. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00 -16.00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, sähköposti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.