(Poistunut julkaisusta)

Toimistokoordinaattori, kokoaikainen, Korona Invest Oy, Helsinki
Korona Invest Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
Kiinnostaako sinua työskennellä monipuolisissa avustavissa toimistotehtävissä? Omaatko timanttisen asenteen ja olet asiakaspalveluhenkinen ihminen, joka toimii mielellään myös hallinnollisten tehtävien parissa? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme toimistokoordinaattori Korona Invest Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Korona Invest Oy:lle reipasta ja priorisointitaitoista toimistokoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle. 

Toimistokoordinaattorina pääset toimimaan monipuolisten avustavien toimistotehtävien parissa. Tulet hoitamaan esimerkiksi kokous- ja tapahtumajärjestelyitä sekä keräämään tarvittavia kokousmateriaaleja. Keskeisiin tehtäviisi kuuluu myös asianmukainen viestintä yrityksen eri sidosryhmien ja ulkopuolisien tahojen, kuten sijoituskohteiden kanssa. Avustat rautaisia sijoitusalan kollegoitasi omalla aktiivisuudellasi auttaen heitä esimerkiksi tapaamisjärjestelyiden ja erilaisten hallinnollisten tehtävien kanssa. Pidät myös huolta, että toimistolla juoksevat asiat toimivat. Tehtävässä menestyminen vaatii paineensietokykyä ja hyviä priorisointitaitoja sekä huolellista työskentelytapaa. Tehtävänkuva Korona Invest Oy:llä on uusi, joten sinulla on myös mahdollisuus kehittää tehtävää ja omaa toimenkuvaasi sekä vastuuta ajan kuluessa.

Haemme siis pitkäaikaista ja sitoutunutta tekijää, josta kasvaa toimiston ”luottopakki” ja hän on aidosti kiinnostunut tekemään avustavia tehtäviä pitkällä aikajänteellä!

Korona Invest Oy on suomalainen, pieniin ja keskisuuriin kotimaisiin kasvuyrityksiin erikoistunut pääomasijoittaja. Korona Invest on sen henkilöstön täysin omistama, Finanssivalvontaan rekisteröity (rajoitetusti AIFM -lain alainen) pääomarahastojen hallinnointiyhtiö. Korona Investissä vastuullinen sijoittaminen tarkoittaa sosiaalisten ja ympäristötekijöiden sekä hyvän hallintotavan sisällyttämistä sijoitustoimintaamme. Meille tärkeää on työhyvinvointi ja tasa-arvo ja kannustamme henkilöstöä kehittämään ammattitaitoaan. Sijoittaminen kotimaisiin toimialansa parhaita käytäntöjä edustaviin yrityksiin kuvaa Koronan yhteiskuntavastuullista toimintatapaa. Korona Invest Oy on luotettava omistaja kaikissa kohdeyrityksissään toimimalla aktiivisesti yritysten hallituksissa.

Lue lisää: https://koronainvest.fi/
 
Pääasialliset tehtävät
 • Avustavat toimistyötehtävät, kokousjärjestelyt ja -materiaalien kerääminen sekä raportointivelvoitteiden avustavat tehtävät
 • Yhteydenpito Korona Investin asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin
 • Erilaiset back-office-tehtävät
Odotamme sinulta
 • Reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä halua työskennellä avustavissa tehtävissä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluasennetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Aiempaa kokemusta toimistotyöstä ja asiakaspalvelusta
Tarjoamme sinulle​​​​​
 • Monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää osaamista ja vastuuta ajan kuluessa
 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisessa yrityksessä kasvuyritysten parissa
 • Viihtyisät toimitilat Helsingin ydinkeskustassa sekä mukavat kollegat
 • Kattavan perehdytyksen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 16.3.2020, mutta nopeus on valttia! Toivottu aloitus on joustava, kuitenkin viimeistään toukokuun alkuun mennessä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anni Keränen (anni.keranen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.