(Poistunut julkaisusta)

Toimistokoordinaattori FM-Haus Oy:lle
FM-Haus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ennen kaikkea juuri oikeaa henkilöä, joka haluaa sitoutua ja sopii monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtävään FM-Haus Oy:n nuorekkaassa toimistoympäristössä.

Työtehtäviisi kuuluu mm. toimiston jokapäiväiset arjen toiminnot ja juoksevien asioiden hoitaminen, käytännön organisointitehtävät niin kokouksiin, tapaamisiin- kuin tapahtumiinkin liittyen, asiakkaiden vastaanottoa ja yleistä asiakaspalvelua, materiaalien valmistelua, sekä oston- ja myynnin tukitoimia. Riippuen vahvuuksistasi ja osaamisestasi pääset kehittymään ja kasvamaan yrityksen mukana ja vaikuttamaan tehtävänkuvaasi.

Tekijänä olet omatoiminen ja sosiaalinen tiimipelaaja, joka tulee hyvin toimeen muiden kanssa. Tietokoneen käyttö ja tekstinkäsittelyohjelmat ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja. Tehtävässä tarvitset suomen- ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Koulutustausta kaupalliselta alalta ja ymmärrys rakennusalalta katsotaan eduksi, mutta koulutusta ja kokemusta tärkeämpänä pidämme asennetta ja kykyä pitää monet langat käsissäsi.

Kyseessä on rekrytointi; Barona hoitaa hakuprosessin ja työsopimus kirjoitetaan suoraan FM-Haus Oy:n kanssa.

Oletko etsimämme henkilö? Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä 19.10. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.