(Poistunut julkaisusta)

Toimistoinsinööri
Vink Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Keravalle

Toimistoinsinööriä

Tehtävässä tulet toimimaan tuotantomme tukena. Tulostat tuotannon työkortteja ja varmistat käytettävien materiaalien oikeellisuuden ja oikea-aikaisuuden. Vauhtiin päästyäsi saat opetella myös tuotannon suunnittelua ja alihankintojen tekemistä. Järjestelmänämme käytämme MS Dynamicsia.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta ja olet mahdollisesti opiskellut esimerkiksi materiaalitekniikkaa. Muovit alana kiinnostavat sinua ja haluat oppia alasta lisää. Olet oma-aloitteinen, osaat kysyä ja toimit muutenkin sujuvasti erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.  Työssäsi olet tarkka ja tartut reippaasti eteen tuleviin asioihin. Aiempaa kokemusta emme sinulta välttämättä odota – halu työskennellä ja kehittyä alalla riittävät.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan alansa johtavassa yrityksessä laadukkaiden muovituotteiden parissa. Pääset työskentelemään motivoituneessa tiimissä ja monipuolisessa tehtäväkentässä ottaen myös vastuuta asioiden itsenäisestä toteutuksesta. Tartu mukaan tilaisuuteen ja liity joukkoomme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel GROUP, Johanna Ahola, p. 0400 739 308,

johanna.ahola@personnel.fi Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 18.11.2019 mennessä osoitteen www.personnel.fi kautta.