(Poistunut julkaisusta)

Toimistoinsinööri Eltel Networks Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019
Oletko valmistumisen kynnyksellä oleva teknisen alan osaaja ja haluat saada työkokemusta sähköalan toimistotehtävistä? Academic Work etsii nyt Eltel Networks Oy:lle kokoaikaista toimistoinsinööriä erilaisiin tilaustenkäsittely- ja dokumentaatiotehtäviin. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et tarvitse, vaan halu oppia sekä kiinnostus sähköalaan riittävät! Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa heti, sillä etenemme haussa nopealla aikataululla.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tärkeässä roolissa tilausten koordinoinnissa ja edistämisessä. Otat asiakkailta vastaan erilaisia sähköverkon kaapelointiin, kunnossapitoon tai viankorjaukseen liittyviä tilauksia ja ohjaat ne eteenpäin oikealle taholle Eltelin sisällä. Huolehdit tilausten etenemisestä ja niihin liittyvästä dokumentaatiosta. Työtehtäviisi kuuluu myös muita toimistotehtäviä ja esimerkiksi laskutusta. Työnkuvaasi kuuluu myös hakea erilaisia tilausten edellyttämiä lupia viranomaisilta ja päivittää sähköverkkojärjestelmiin dokumentaatiota. Työnkuvaa on mahdollista kehittää ajan myötä ja saada lisävastuita. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tietojärjestelmien parissa ja tärkeää onkin hyvät IT-taidot. Toimenkuvaasi kuuluu myös yhteydenpito työpäälliköiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä on mahdollisuus päästä vastaamaan myös pienistä projekteista.
TYÖNKUVA

* tilausten vastaanotto ja edistäminen
* sähköalaan liittyvä dokumentaatio
* laskutus
* viranomaislupien hakeminen
* yhteydenpito suunnittelupäälliköihin ja muihin sidosryhmiin
* muut toimistotehtävät


Tarjoamme


* mukavat ja välittömät kollegat
* etenemismahdollisuuksia tunnetussa ja kansainvälisessä yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on...


* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta
* Sujuvat IT-taidot
* Sähköalan tuntemus
* Sujuva suomen kielen taito


Lisäksi eduksi katsotaan sähkövoimatekniikan opinnot.

Etsimämme henkilö on:


* Vuorovaikutustaitoinen
* Organisointikykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 9 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Kirkkonummi (Veikkola)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eltel Networksin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Eltel Networks Oy on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.