(Poistunut julkaisusta)

Toimistoharjoittelija
Mastermark Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Mastermark Oy on Suomen suurin liikelahja-alan palveluyritys, joka on perustettu vuonna 1978. Olemme suomalainen ja vakavarainen yhtiö, jonka asiakkaita ovat kaikenkokoiset yritykset Suomessa ja maailmalla. Teemme vuosittain noin 25 000 toimitusta 51 eri maahan. Mastermark-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 18,8 milj. euroa. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Meitä Mastermarkilaisia on jo yli 100 ammattilaisen joukko. Teetimme asiakastyytyväisyyskyselyn vuonna 2019 ja 97 % asiakkaista on valmiit suosittelemaan meitä muille saamansa palvelun perusteella. Mastermarkilla on myös ISO 9100 -sertifikaatti, jonka on myöntänyt Kiwa Inspecta ja ympäristösertifikaatti ISO 14001 auditoidaan tämän syksyn aikana.

Onko sinulle erilaisten tietoteknisten ohjelmien parissa työskentely mielekästä? Oletko kokenut Microsoft Excel -ohjelman käyttäjä?
Etsimme tehokasta ja huolellista toimistoharjoittelijaa asiakasyrityksellemme Mastermark Oy:lle toiminnanohjausjärjestelmän uudistamisprojektiin. Työkalunasi työtehtävässä on pääasiassa Microsoft Excel, johon syötät esimerkiksi tuotekoodeja.
Tietoteknisen osaamisen lisäksi työssä vaaditaan rutiinien sietokykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Tarjoamme sinulle arkeen sijoittuvan kokoaikatyön toimialansa maineikkaassa yrityksessä ammattitaitoisessa tiimissä. Kyseessä on projektityö, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja päättyy 18.12.2020. Palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Koska työ alkaa nopealla aikataululla, lähetäthän saman tien hakemuksesi. Tiedusteluihin vastaa Adeccolla HR-konsultti Maarit Jolla, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.