Toimistoharjoittelija kesätyö
Vitrulan Composites Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Toimistoharjoittelija kesätyö

Haemme kesäksi toimistoharjoittelijaa tehtaallemme.

Opiskelet tradenomiksi tai olet juuri valmistunut. Olet kiinnostunut yritystoiminnasta, kansainvälisestä kaupasta ja haluat työskennellä kesän ajan monipuolisissa toimiston tehtävissä. Olet oma-aloitteinen, reipas ja nopea oppimaan uusia asioita. Puhut ja kirjoitat sujuvasti englanninkieltä ja kielitaito on sinulle tärkeä asia. Microsoft Office ohjelmistot ovat sinulle tuttuja työkaluja ja hallitset ne suvereenisti. Uusien IT –sovellusten oppiminen on sinulle helppoa. Reipas työtahti ja useiden asioiden yhtäaikainen hoitaminen on sinulle mielekästä.

Työskentelet yhdessä HR tiimin sekä oston kanssa. Hoidat päivittäin erilaisia toimistotehtäviä niin henkilöstöpalvelujen kuin ostojen puolelta. Osto-osastolla tutustut tuonnin maailmaan ja teet avustavia tehtäviä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, vastaat sähköposteihin ja puheluihin. Näissä tehtävissä tarvitset englanninkieltä.

Työ sijoittuu joustavasti ajalle 1.5.-31.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haethan tehtävään 28.2.2021 mennessä laittamalla hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen susanna.kukkola(at)vitrulan.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot