(Poistunut julkaisusta)

Toimistohaltia
3 Step IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haluatko olla mukana kehittämässä yhtä Suomen parhaista työpaikoista? Etsimme energistä ja positiivista henkilöä pitämään huolta toimistomme arjen askareista ja meillä on haussa

Toimistohaltia

Olemme iloinen, sosiaalinen ja vauhdikas joukko IT-kiertotalouden ammattilaisia. Meitä yhdistää energinen ja tuloshakuinen asenne työntekoon, ja periaatteemme on, että menestyvä liiketoiminta saa olla myös hauskaa!

Toimistomme Helsingin Ruoholahdessa on toinen kotimme sekä käyntikorttimme asiakkaille. Vauhdikkaassa arjessamme tarvitsemme joukkoomme tyypin, joka pitää toimistomme tiptop kunnossa ja takaa vierailijoillemme positiivisen tunnelman heitä vastaanottaessaan. Toimiston viihtyvyyteen liittyvien tehtävien lisäksi eteen tupsahtaa varmasti joka päivä joukko erilaisia muita arjen haasteita joihin tiimiläisemme kaipaavat apuasi. Mopin kanssa täällä ei tarvitse heilua, sillä varsinainen siivous hoituu muulla tavoin, mutta havaintomme on, että siivouksen ja arjen vauhdista aiheutuvan epäjärjestyksen välissä on merkittävä aukko, jonka haluamme kuroa umpeen löytämällä oman Toimistohaltian.

Toivomme hakemuksia tehtävään sekä kokeneilta, paljon jo työelämää nähneiltä sekä uran alkupuolella olevilta hakijoilta. Tehtävä soveltuu monenlaiseen elämäntilanteeseen, sillä valittavan henkilön mukaan tehtävä voi olla täysipäiväinen tai osa-aikainen. Ainoa vaatimuksemme on, että voit työskennellä jokaisena arkipäivänä vähintään 6h ja olla paikalla klo 9:00-15:00 välisenä aikana.

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea oma-aloitteinen ja suhtautuu suurella innolla ja rakkaudella pienten viihtyvyyttä ja arjen toimivuutta parantavien seikkojen hoitamiseen. Emme voi tarpeeksi korostaa oma-aloitteisuutta, sillä emme tule antamaan valmista listaa kaikista asioista joita tulisi hoitaa. Luotamme, että toimistohaltiamme intohimoinen asenne näihin tehtäviin takaa sen, että esimerkiksi työskentelytiloissa lojuvat epämääräiset paperipinot jäävät historiaan ja neuvottelutiloihin unohtuneet kahvikupit löytävät tiensä tiskikoneeseen silmänräpäyksessä.

Tiivistettynä toivomme Toimistohaltian pitävän huolta mm. alla olevista kokonaisuuksista:

  • Huolehdit keittiön ja toimistotilojen yleisestä siisteydestä viimeistä yksityiskohtaa myöten
  • Varmistat että asiakastilamme ovat siistissä kunnossa, jotta asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleiksi
  • Otat vieraamme vastaan ammattitaitoisesti iloisella asenteella
  • Avustat tilaisuuksien ja matkojen varaamisissa sekä matkalaskujen tekemisessä
  • Hoidat arjen pienet askareet; haet kaupasta tarvikkeita ja valmistelet neuvotteluun tarjoiluja

Tehtävää meillä riittää, joten yllä olevan lisäksi voidaan tehtäviä soveltaa valittavan hakijan mukaan. Olemme globaalisti toimiva yritys, joten tarvitsemme henkilön joka osaa sujuvan kirjallisen ja suullisen suomen kielen lisäksi jonkin verran englantia - muutoin olemme avoimia kaikenlaisille hakijoille - asenne ratkaisee!  

Arvostamme tässä tehtävässä vahvaa työmoraalia, ja aiempaa näyttöä sellaisista tehtävistä, jotka vakuuttavat meidät, että nämä hommat hoituvat sinulta erinomaisesti. Näiden lisäksi arvostamme erityisesti aidosti intohimoista asennetta viihtyvyyden ylläpitoon. Tässä tehtävässä ehdottoman tärkeää on myös avoin ja joustava asenne; etsit aktiivisesti hoidettavia tehtäviä ja hoidat asiat loppuun saakka itsenäisesti maaliin. Tarvitset työssä myös jonkin verran perus IT-taitoja, joten toivomme, että olet sinut uusien järjestelmien opettelun kanssa.

Jos Sinulla on haussa mukava työpaikka alansa johtavassa yrityksessä, niin hae iloiseen joukkoomme. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.2. tämän linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä HR Manager Anni Järviaholta tiistaina 6.2. klo 9:00-10:00 p. 044 7577 755 tai Executive Assistant Kirsi Ovaskalta maanantaina 12.2. klo 15:00-16:00 p. 040 5892 746.

3 STEP IT TYÖPAIKKANA

Olemme aktiivinen ja energinen porukka joka suhtautuu työntekoon intohimoisella ja iloisella asenteella. Työntekijöidemme mielestä yksi parhaista jutuista on positiivinen ja kannustava ilmapiirimme, sillä olemme onnistuneet säilyttämään suurten kasvupyrähdysten rinnalla pienen yrityksen rennon fiiliksen. Arvostamme toisiamme korkealle tittelistä riippumatta, ja rekrytoimme joukkoomme ainoastaan henkilöitä, jotka suhtautuvat työntekoon kanssamme samalla asenteella. Panostamme henkilöstöömme paljon, sillä tiimimme on menestyksemme rakentamisessa tärkein resurssimme.