(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti/jakeluesimiesten sijainen
Jakelusepät Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Jakelusepät Oy
Jakelusepät Oy on Päijät-Hämeessä ja Pohjois-Savossa toimiva jakeluyhtiö, joka syntyi 1.5.2020, kun kaksi perinteikästä jakeluyhtiötä eli ESA Jakelut ja Savon Jakelu yhdistyivät.

Meitä jakeluseppiä on yli 600. Sen lisäksi alihankkijaverkostomme työllistää parisataa jakelun ja kuljetuksen ammattilaista.

Pääpalvelumme on varhaisjakelu. Jaamme säännöllisesti sanomalehtiä, kirjeitä, aikakauslehtiä, kaupunkilehtiä, suoramainoksia sekä pienpaketteja pääosin aamuyön varhaisina tunteina vastaanottajille.

Viemme vuosittain luotettavasti perille noin 45 miljoonaa lähetystä.

Toimenkuva
Etsimme varhaisjakelun esimiestä ja palveluneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.10.2020-30.4.2021 väliseksi ajaksi. Kuukausittainen työmäärä vaihtelee mutta on minimissään 75 h/kk. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä erikseen sovittuina työvuoroina.
Palkkaus Medialiitto–Viestintäalan toimihenkilöt Grafinet TES mukaisesti, palkkaluokka 154. Täysiaikaisen kuukausipalkka 2225€

Odotamme sinulta
Vastaat varhaisjakajien työn organisoinnista, jakaja-asioiden hoidosta sekä asiakaspalvelutehtävistä. Hallitset tai omaksut nopeasti työlainsäädäntöä, alan työehtosopimusta sekä palvelulupauksemme ja sovellat niitä työskentelyssä. Kaupallinen, henkilöstöhallinnollinen tai tekninen koulutus sekä aikaisempi työkokemus esimiestyöstä, asiakaspalvelusta ja palkka- tai talousasioiden hoidosta katsotaan eduksi.

Koulutus ja työkokemus
Perehdytämme sinut tehtävään kahden ensimmäisen kuukauden aikana ja työsuhdetta on mahdollisuus jatkaa vuosilomien tuurauksena määräaikaisuuden umpeutumisen jälkeen.

Pärjäät työssä mainiosti, jos olet huolellinen, palvelualtis, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä mutta tarvittaessa joustava tiimipelaaja sekä näppärä järjestelmien kanssa. Hektiset työtilanteet kuuluvat jakeluyhtiön arkeen ja näissä tilanteissa huumorintaju sekä paineensietokyky ovat arvokkaita ominaisuuksia.

Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, täytä pikaisesti hakemus www.eezy.fi. Muista liittää hakemukseesi mukaan myös CV ja hakemuskirjeesi, palkkatoiveineen! Mikäli sinulla on jo hakemus meillä soita 03-873200 niin päivitetään tietosi!

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
1.10.2020-30.4.2021

Lisätietoja
Tomi Käyhkö, lahti.vmp@eezy.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.09.2020 mennessä.