(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti/jakeluesimiesten sijainen kesäksi
Mediatalo ESA

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Mediatalo ESA
ESA Jakelut on Päijät-Hämeessä toimiva varhaisjakeluorganisaatio. Olemme osa Mediatalo ESAa ja sitä kautta osa Suomen suurinta maakuntalehtien kustantajakonsernia Mediatalo Keskisuomalaista.

Jakelussamme työskentelee lähes 400 jakelun ammattilaista. Jaamme öisin pääasiassa sanomalehtiä ja kirjeitä, mutta jakolaukussa kulkee mukana ajoittain myös mm. aikakauslehtiä ja lehtien liitteitä sekä mainoksia.

Jakajamme edustavat useita eri kansalaisuuksia, joten suomen kielen lisäksi asioimme englannin kielellä.

Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Mediatalo ESAlle kesäksi 2020 toimistoassistentti/jakeluesimiesten sijaista.
Tehtävä on monipuolinen toimisto ja asiakaspalvelutehtävä. Tehtävissä ollaan myös jakelijoiden esimiehenä, jossa opastetaan, ohjeistetaan ja ohjataan jakelijoita tarpeen mukaisesti.
Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää elokuun alkuun asti, tarkemmat päivät sovitaan työntekijän kanssa.
Työ arkena klo 8-16.

Odotamme sinulta
Työ on nopeatempoista työtä, jossa sinulla on monta rautaa samaan aikaan tulilla. Tehtävä vaatii omatoimista tekijää joka uskaltaa tarttua toimeen. Tehtäviin kuuluu toimiston monipuoliset työt, asiakaspalvelu pääosin puhelimen välityksellä. Sinulla on oltava etätyömahdollisuus tähän työhön, tarvittavat työvälineet saa töihin asiakkaaltamme kyllä. Englannin kielen taito on pakollinen tässä työssä.

Koulutus ja työkokemus
Tehtävään sopii erinomaisesti mm. tradenomin koulutus, mutta tämä ei ole vaatimus.
Työelämän kokemusta tehtävään vaaditaan.

Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, täytä pikaisesti hakemus www.eezy.fi. Muista liittää hakemukseesi mukaan myös CV ja hakemuskirjeesi, palkkatoiveineen! Mikäli sinulla on jo hakemus meillä soita 03-873200 niin päivitetään tietosi!

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
Elokuun alkuun asti

Lisätietoja
Tomi Käyhkö, lahti@vmp.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.06.2020 mennessä.