Toimistoassistentti
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021


Keliber Oy on suomalainen kaivos- ja kemianteollisuuden yhtiö, jonka tavoitteena on tuottaa akkulaatuista litiumhydroksidia kansainvälisten litiumakkumarkkinoiden kasvaviin tarpeisiin. Tuotettamme voidaan käyttää muun muassa sähköistyvän liikkumisen ja energian varastointiin tarkoitettujen akkujen valmistuksessa. Tavoitteenamme on olla Euroopan ensimmäinen erittäin puhtaita litiumkemikaaleja omista malmivaroistaan tuottava yhtiö. Vastuullisuus on kaiken työmme lähtökohta ja toimintamme perimmäinen tarkoitus on edistää ilmastomyönteistä kehitystä. Lisätietoja: www.keliber.fi

Haemme asiakkaallemme ripeää ja oma-aloitteista


TOIMISTOASSISTENTTIA Kokkolan toimipisteelle


Työhösi kuuluu mm. dokumenttien hallinta, pöytäkirjojen laatiminen sekä muut monipuoliset toimistotyöt. Hyvä englannin kielen taito sekä organisointitaidot ovat ehdoton edellytys tehtävän hoitamisessa. Työsuhde alkaa elokuun alussa Manpower Oy:n kautta määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua Keliber Oy:lle.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme

- Soveltuvaa koulutusta

- Aikaisempaa kokemusta assistentin, mielellään hallinnollisen assistentin tehtävistä

- Aikaisempaa kokemusta dokumentaatiohallinnasta

- Kykyä kommunikoida sujuvasta suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

- MS Office -työkalujen hyvää osaamista

- Järjestelmällisyyttä, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta

- Kykyä työskennellä itsenäisesti, mutta myös osana tiimiäTarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen roolin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi ja osaamistasi sekä pääset osaksi mielenkiintoista projektia. Kokoaikainen työsuhde ma-pe 37,5 h / viikko, 31.12.2021 asti Manpower Oy:n kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua Keliber Oy:lle.


Kiinnostuitko?


Hae tehtävää viimeistään 25.6.2021 mennessä www.manpower.fi -sivustolla ja liitä mukaan cv ja hakemuksesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Senior rekrytointikonsultti Mari Alahuhtala puhelimitse numerosta 040 652 8481 sekä mari.alahuhtala@manpowergroup.f

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466429
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mari Alahuhtala
  • Sijainti: Kokkola, Keski-Pohjanmaa