Toimistoassistentti
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Elcoline Group on valtakunnallisesti noteerattu kasvuyritys, joka tarjoaa teollisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallaan. https://elcoline.fi/

Haemme asiakkaallemme Elcoline Construction Oy:lle toimistoassistenttia Leppävirran toimipisteelle. Työtä on mahdollisuus tehdä myös osittain etänä. Työ on määräaikainen sijaisuus vähintään 9.8.2022 saakka, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös vakituisesti Elcolinen palvelukseen.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti mm. ostolaskujen käsittelyä, myyntilaskutusta, varaston täsmäystä, tuntikirjausten tarkistusta ja muita avustavia palkkahallinnon tehtäviä, matka- ja majoitusjärjestelyjä ym. yleisiä toimistotehtäviä. Hyvät MS Office -taidot sekä aiempi kokemus toimistotyöstä ovat eduksi.

Etsimämme henkilö on organisointikykyinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Työtehtäviin perehdytetään ja tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia uutta.

Työ alkaa lomakauden jälkeen, viimeistään syyskuun alussa. Jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta palkkatoiveineen 1.8.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa HR-asiantuntija Anni Paananen (16.7. saakka) tai HR-asiantuntija Mari Laitinen (19.7. alkaen) ma-pe klo 10 – 14, puh. 044 412 4279 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi / mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463940
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Leppävirta, Varkaus