Toimistoassistentti
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

GC Sportswear on laadukkaiden yritysvaatteiden, liikelahjojen ja mainoslahjatuotteiden maahantuoja ja toimii osana ruotsalaista New Wave -konsernia yli 20 maassa. Yrityksen tuotevalikoimasta löytyy töihin ja vapaa-aikaan soveltuvia toiminnallisia vaatteita, lahjatavara-, promootio- sekä elektroniikkatuotteita ja erinäisiä muita yritys- ja liikelahjoja. Tuotemerkkejä ovat mm. Cottover, J.Harvest & Frost, Printer Active Wear, James Harvest, D.A.D, D&J sekä Toppoint. GC Sportswearilla on koko Suomen kattava jälleenmyyjäverkosto, joka muodostuu alansa huippua edustavista mainostekstiili, liikelahja- ja työvaateyrityksistä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.gcsuomi.fi.

Etsimme nyt toimistoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen GC Sportswearin Helsingin toimistoon. Työtehtäviisi toimistoassistenttina kuuluvat toimiston ja juoksevien ja hallinnollisten asioiden hoitaminen, erinäiset asiakaspalvelutehtävät, kokous- ja tapahtumajärjestelyt sekä myynninjohdon ja markkinoinnin tukeminen. Voit myös osallistua markkinointimateriaalin käsittelyyn ja tuotetietojen sekä -esitteiden visualisointi- ja päivitystehtäviin. Lisäksi erinäiset käännöstehtävät kuuluvat työnkuvaasi (eng-fin).

Koulutuspohjaltasi voit olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi, mutta osaamisesi voi olla myös työssä hankittua. Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä sekä hyviä IT-taitoja, erityisesti MS Office -ympäristöstä, jonka lisäksi katsomme eduksi erinäiset kuvankäsittelytaidot. Toivomme sinulta myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja sekä kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä suomen ja englannin kielillä.

Persoonana olet positiivinen, oma-aloitteinen, avoin ja itseohjautuva. Kykenet itsenäiseen työhön ja haluat oppia uutta, kuitenkaan rutiinitehtäviä kavahtamatta. Hoidat työtäsi aktiivisesti ja innokkaasti. Pystyt priorisoimaan työtehtäviäsi tehokkaasti, olet tarkka ja järjestelmällinen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV ja hakemuskirjeesi Adeccon sivujen kautta. Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen yksisuuntaisena videohaastatteluna.

Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428624
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki, Helsinki