(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti
Kuljetusliike Kantola & Koramo

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Toimistoassistentti

Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy on asiakaskeskeinen ja dynaamisesti ajassa kehittyvä perheyritys, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää jo yli 50 vuotta. Olemme osa Kaukokiito-ketjua, joka on maan johtava yksityinen kuljetusjärjestelmä ja logistiikka-alan digitalisaation edelläkävijä. Kyydissämme kulkee kaikki kappaletavarasta elintarvikkeisiin ja puutavarakuljetuksiin. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita varastointipalveluita uusinta teknologiaa hyödyntäen. Meitä ajaa eteenpäin rohkeus ja halu kehittää uutta ensiluokkainen asiakaskokemus toimintamme keskiössä. Perheomistustausta johtuen meillä on myös kasvot, joka näkyy arjessamme mm. maanläheisenä yhdessä tekemisen meininkinä.

Haluaisitko sinä tulla kanssamme luomaan tulevaisuuden logistiikkaratkaisuja ja ylivoimaista asiakaskokemusta? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme Kuopion toimipisteeseemme asiakaspalveluhenkistä toimistoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen.

Minkälaisesta työstä on kyse?

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset hyödyntämään ja laajentamaan osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa, jossa jokainen päivä on erilainen. Työpäiväsi koostuu mm. laskutuksesta ja sen oikeellisuuden varmistamisesta laskutusjärjestelmässämme, johon liittyen olet aktiivisesti yhteydessä eri sidosryhmiimme ja Kaukokiito-verkoston eri toimijoihin. Lisäksi palvelet asiakkaitamme mm. kuljetussopimuksiin, hinnoitteluun ja erilaisiin selvityksiin liittyvissä kysymyksissä varmistaen omalta osaltasi ensiluokkaisen palvelukokemuksen. Toimintaympäristömme muuttuessa työsi tulee monipuolistumaan ja painottumaan lähivuosien aikana myös myyntiä tukeviin tehtäviin.

Miksi minun kannattaisi tehtävää?

Viihtyisitkö osaavassa, ajassa kehittyvässä ja lämminhenkisessä työyhteisössä, jossa toimitaan matalalla byrokratialla ja yhteen hiileen puhaltaen? Jos vastasit kyllä, voisit soveltua hienosti porukkaamme, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Tässä roolissa pääset aidosti vaikuttamaan oman työkuvasi kehittymiseen ja hyödyntämään osaamistasi laajalla skaalalla samalla kun me ruokimme sinua sopivasti uusilla haasteilla. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen.

Mitä toivoisimme sinulta?

Meillä tyytyväiset asiakkaat ja toimiva työyhteisö ovat kaiken toimintamme perusta. Siksi toivomme, että myös sinä loisit ympärillesi positiivista tekemisen meininkiä selkäytimestä kumpuavalla asiakaspalveluasenteella. Näet muutokset mahdollisuutena ja haluat opetella avarakatseisesti uusia työtehtäviä. Olet jo päässyt hyödyntämään osaamistasi laskutuksen ja asiakaspalvelun parissa yritysmaailmassa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä toiminnan kehittämisessä. Arvostat tarkkaa ja tunnollista työnjälkeä ja sinulle on luontevaa kohdata erilaisia ihmisiä ja tilanteita työpäiväsi aikana. Hallitset myös ketterästi MS Office työkalujen käytön ja omaksut nopeasti uusia järjestelmä. Tehtävässä onnistumista tukee tehtävään soveltuva, esim. kaupallinen koulutustausta.

Kiinnostuitko?

Jos vastasit kyllä, haluamme kuulla sinusta lisää! Kerro meille itsestäsi ja osaamisesti lisää avoimella hakemuksella palkkatoiveen 5.2.2021 mennessä sähköpostiosoitteeseen: anssi.hattunen@kaukokiito.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Anssi Hattunen, tiistaina 2.2.2021 klo 9-12,  p. 0400 389 701

www.kantolakoramo.fi

www.kaukokiito.fi