(Poistunut julkaisusta)

Toimistoassistentti
Duo Product Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Oletko hakemassa uutta suuntaa työurallesi kesälomien jälkeen?

Tartu tilaisuuteen ja lue lisää, mitä voimme sinulle tarjota.

Duo Product Oy, Tuusulassa, hakee kauttamme

Toimistoassistenttia.

Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamista. Työnkuva on monipuolinen, joten yksikään päivä ei ole samanlainen.

Tehtävä on aluksi kuuden (6) kuukauden määräaikaisuus ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävä alkaa osa-aikaisena 4-6 h/pvä, mutta voi muuttua pikaisestikin kokoaikaiseksi eli 37,5 h/vko.

Päivittäiset tehtävät ovat mm. sähköpostitse tulleiden kyselyiden ja tilausten käsittely, lähetysten vastaanotto ja edelleen lähettäminen, varaston seuranta, laskutus ja maksuseuranta. Lisäksi tehtäviin kuulu tullaukseen liittyvien asiakirjojen käsittely, dokumentointiin liittyvät tehtävät, asiakasrekisterin ylläpito sekä yleiset toimistotehtävät. Asiakkaiden palvelu puhelimitse kuuluu myös tärkeänä osana arkea. Huolehdit toimiston yleisilmeestä ja siitä, että toimistosta löytyy tarvittavat tarvikkeet. Tulet toimimaan tällä hetkellä käytössä olevan järjestelmän (Easoft) pääkäyttäjänä. Aikaisempi kokemus Easoft -järjestelmästä ei ole kuitenkaan välttämätöntä.

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa ja olet jo kerännyt muutaman vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä, olet hakemamme henkilö. Etsimme ulospäinsuuntautunutta ja oma-aloitteista työntekijää, joka ei pelästy pienistä, vaan hallitsee tilanteen kuin tilanteen kiireessäkin. Työntekijänä olet järjestelmällinen sekä organisointikykyinen ja asioiden eteenpäin vieminen on sinulle luontaista. Työssä menestyminen vaatii asiakaslähtöistä asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ongelmanratkaisukykyä. Olet käyttänyt erilaisia järjestelmiä ja uusien ohjelmien oppiminen on sinulle helppoa. Toivomme, että sinulla on sujuva suomen kielen taito ja olet käyttänyt työssäsi myös englannin kieltä. Ruotsin kielen taito on etu.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 10.8.2020 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.