Toimistoassistentti
Arvato Financial Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Viihdytkö asiakaspalvelutehtävissä? Saatko usein palautetta positiivisesta ja energisestä asenteestasi? Pidätkö asioiden organisoimisesta? Mikäli vastaat kyllä, voit olla etsimämme
 
Toimistoassistentti

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä Turun toimistossamme vastaten päivittäisistä toimistoassistentin tehtävistä, kuten toimistotilojen yleisestä viihtyvyydestä, vieraiden vastaanotosta ja tarjoiluista sekä postin käsittelystä. Teet yhteistyötä Helsingin ja Ruotsin toimipisteidemme Facility Management Teamin kanssa. Lisäksi toimit perintäkäsittelijöiden back office -tukena erilaisissa tarkkuutta vaativissa tehtävistä. Raportoit toimiston päällikölle ja olet hänelle tärkeä operatiivinen tuki monipuolisissa avustavissa tehtävissä.

Edistät aktiivisella työskentelyotteellasi työyhteisön positiivista ilmapiiriä ja olet valmis tarttumaan toimeen tilanteessa kuin tilanteessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Aitoa halua ihmisten kanssa työskentelyyn ja henkilöstön auttamiseen
  • Erinomaisia kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja
  • Halukkuutta oppia uutta ja ”can do”-asennetta
  • Itseohjautuvaa ja järjestelmällistä työotetta

Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
Olet sopiva tähän tehtävään, mikäli olet tarkka ja rohkea persoona, joka viihtyy operatiivisessa toiminnassa ja nauttii organisoinnista. Tärkeintä meille on, että saat voimaa ihmiskohtaamisista ja omalla positiivisella asenteellasi vaikutat työyhteisömme ilmapiiriin positiivisesti.

Jos olet etsimämme asiakaspalvelun ammattilainen, hae tehtävään viimeistään 14.8.2020. 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi pdf-muodossa otsikolla ”Toimistoassistentti” sähköpostitse osoitteeseen rekry.fi@arvato.com Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot