Toimistoassistentti
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen 

Toimistoassistenttia kesätöihin!

Tulet tuuraamaan myyntisihteerin tehtävissä, joten toivomme sinulta merkonomin tai tradenomin koulutusta, taloushallinnon osaamista sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Yritys toimii kansainvälisesti, joten hyvä englannin kielen taito on vaatimuksena tehtävässä suoriutumiselle. Hyvät tietotekniset taidot ja kokemus erilaisten toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä katsotaan eduksi, mutta järjestelmien käyttöön perehdytetään.

Työnkuva koostuu monipuolisesti toimistotehtävistä sisältäen mm. laskutusta, myyntireskontraa sekä asiakaspalvelua. Toivomme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä oppia nopeasti.

Työaika on arkisin ma-pe klo 8:00-16:00. Työt alkavat kesäkuun puolessa välissä ja jatkuvat elokuun loppuun asti. Palkkaus on 13€/h ja työehtosopimuksena toimii kemian alan toimihenkilöiden tes. 

Jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään, laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä 

anni.vellonen@lisapalvelu.net 

Puhelimitse arkisin ma-pe klo 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1359971
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti